search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 05:20
MENU CLOSE

Λόττο: Τους έτυχε ο πρώτος λαχνός, αλλά αποδείχτηκε… γρουσούζικος

29.08.2022 16:57
lottery_euromillions_new
credit: pixabay

Θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι κάποιος θα έλεγε πως κερδίζοντας τον πρώτο λαχνό του έτυχε το χειρότερο πράγμα που μπορούσε να συμβεί; Κι όμως αυτό υποστηρίζει ο Άλεξ τζούνιορ, όπως γράφει η Sun, που περιγράφει τι ακολούθησε μετά την χαρά που σκόρπισε η κληρωτίδα.

Όλα άρχισαν πριν από μια δεκαετία, όταν ο Άλεξ Ρόμπερτσον ήταν ένας από τους οδηγούς που είχαν αγοράσει μαζί τον λαχνό του EuroMillions. Ήταν 12 φίλοι και συνάδελφοι – οδηγοί λεωφορείων από το Κόρμπι, που πέταξαν από την χαρά τους όταν είδαν ότι η τύχη τους χαμογέλασε και είχαν κερδίσει συνολικά 38 εκατομμύρια λίρες. Το μερίδιο του Άλεξ Ρόμπερτσον ήταν 3,1 εκατομμύρια λίρες.

Κι όμως ο γιος του, Άλεξ Τζούνιορ, λέει πως αυτός ο λαχνός ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, αφού είχε ως συνέπεια να χωρίσει η οικογένεια και να τσακωθούν πατέρας και παιδιά. Ο Άλεξ Τζούνιορ και ο αδελφός του, Γουίλιαμ, που σήμερα είναι 45 και 44 χρόνων αντίστοιχα, κατηγορούν τον πατέρα τους ότι από αυτό το τεράστιο ποσό ο πατέρας τους αρνήθηκε να τους δώσει έστω και ελάχιστα χρήματα και το μόνο που πήραν ήταν 200 τσιγάρα ο καθένας…

Σαν να μην έφτανε ο τσακωμός για το μερίδιο που περίμεναν οι δύο γιοι του Άλεξ Ρόμπερτσον, ο ένας γιος, ο Ουίλιαμ κατηγορήθηκε ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα στον πατέρα του.

«Ο πρώτος λαχνός του Λόττο ήταν το χειρότερο πράγμα που έχει συμβεί σε μας. Διέλυσε την οικογένειά μας», είπε στην Sun ο Άλεξ Τζούνιορ, ο οποίος παραδέχτηκε πως η διένεξη οδήγησε τα αδέλφια να προκαλέσουν ζημιές στα δύο 4Χ4 Shoguns του πατέρα τους.

Η κατηγορία κατά του Ουίλιαμ για τα απειλητικά μηνύματα κατά του πατέρα του αποσύρθηκε το 2013, καθώς ο τυχερός του Λόττο αποφάσισε να μην παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει.

Όταν η τύχη χαμογελάει, αλλά δείχνει τα δόντια της

Οι κανόνες της Βρετανικής Εθνικής Λοτταρίας είναι σαφείς- μόνο ένα άτομο κερδίζει και έχει πρόσβαση στα μετρητά.

Η οικογένεια Ρόμπερτσον δεν είναι η μόνη που διέλυσε παρότι της χαμογέλασε η τύχη.

Ο Κερκ Στίβενς από το Χάκναλ πιστεύει ότι θα έπρεπε να πάρει ένα μέρος από το τζάκποτ των 3,6 εκατομμυρίων λιρών που κέρδισε η φίλη του Λόρα Χόιλ. Έμεναν μαζί και ο Κερκ είχε προτείνει αντί ενοικίου για το διαμέρισμα να δίνει 25 λίρες κάθε εβδομάδα για να παίζουν λόττο. Όταν τους χαμογέλασε η τύχη, η Λόρα μετακόμισε σε άλλο σπίτι και έβαλε στον λογαριασμό της όλα τα χρήματα…

Χαμένη στη μοιρασιά αισθάνεται και η Ντον Γουότσον, που ήρθε σε διαμάχη με την συνάδελφό της, Μπεβερλι Κάσκι, όταν η γυναίκα πήρε το τσεκ με το 1,4 εκατομμύριο λίρες από την κλήρωση του Κάμελοτ, το 1998.

Οι δύο γυναίκες είχαν υπογράψει συμφωνία να μοιραστούν τα όποια κέρδη, αλλά η Μπέβερλι αρνήθηκε να δώσει έστω και μια λίρα στην Ντον, επειδή μία εβδομάδα πριν από την κλήρωση η Ντον είχε αλλάξει δουλειά.

Διαβάστε επίσης:

Houston, we have a problem: Αναβλήθηκε η εκτόξευση της αποστολής «Άρτεμις 1» στη Σελήνη (Photos/Videos)

Έλον Μασκ: «Κάντε περισσότερα μωρά» λέει ο «πολύτεκνος» μεγιστάνας για την αντιμετώπιση του δημογραφικού

Θρίλερ στις ΗΠΑ: Ποιος ήθελε νεκρό τον «Νούμερο 2» στη λίστα των καταζητούμενων του FBI; (Videos/Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 02:05