search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:39
MENU CLOSE

Νοίκιασε ο Ζελένσκι τη βίλα του στην Ιταλία σε ζευγάρι Ρώσων;

01.09.2022 15:38
vila

Ένα δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Il Tirreno έβαλε «φωτιά» στα κοινωνικά δίκτυα προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Η εφημερίδα έκανε λόγο για ενοικίαση της πολυτελούς βίλας που διαθέτει ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι στη Βερσίλα της Ιταλίας, σε ζευγάρι Ρώσων αντί 50.000 ευρώ τον μήνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζελένσκι νοίκιασε τη βίλα σε ένα ζευγάρι Ρώσων με έδρα το Λονδίνο. Η πολυτελής βίλα αγοράστηκε από τον Ζελένσκι αντί τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ όταν ο Ουκρανός ηγέτης ήταν ακόμη ηθοποιός.

«Φωτογραφίες που ανήρτησε το ζευγάρι των Ρώσων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσαν ότι διέμεναν στο ακίνητο του Ζελένσκι», ανέφερε η Il Tirreno.

Γείτονες στη βίλα Ζελένσκι δήλωσαν στην εφημερίδα ότι οι ένοικοι μιλούσαν ρωσικά. «Είδαμε δύο ζευγάρια να μένουν στη βίλα και στις αρχές Αυγούστου έγινε ένα μικρό πάρτι, μάλλον για τα γενέθλια ενός παιδιού», ανέφεραν οι γείτονες στην Il Tirreno.

Η εφημερίδα Corriere Della Serra, επικοινώνησε με το μεσιτικό γραφείο που διαχειρίζεται η βίλα Ζελένσκι , το οποίο διέψευσε ότι οι συγκεκριμένοι ένοικοι ήταν Ρώσοι: «Οι ένοικοι δεν ήταν Ρώσοι, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί εμπίπτει στο απόρρητο για την ιδιωτική τους ζωή». Ωστόσο, η Corriere Della Serra, ανέφερε ότι οι ενοικιαστές είναι πιθανότατα ρωσικής καταγωγής, «αλλά έχουν από καιρό την κατοικία τους στο Λονδίνο και ίσως την αγγλική υπηκοότητα».

«Η βίλα δεν νοικιάστηκε σε άτομα ρωσικής υπηκοότητας επειδή έχουμε ένταλμα από το ακίνητο που μας απαγορεύει κατηγορηματικά να το κάνουμε. Μπορούμε να νοικιάσουμε σε οποιονδήποτε, αρκεί να είναι άλλης εθνικότητας: Ευρωπαίοι, Αμερικανοί κ.ο.κ.…». Έτσι απαντά ο Κλαούντιο Σαλβίνι, ο κτηματομεσίτης της Real Estate Forte dei Marmi Villas, που διαχειρίζεται τη βίλα του Ουκρανού Προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζελένσκι προέτρεπε την ΕΕ να μην χορηγεί άδειες εισόδου σε Ρώσους τουρίστες. Εκτός από τη βίλα του Ζελένσκι στην Τοσκάνη, ο Ουκρανός πρόεδρος και ο στενός του κύκλος φέρονται να διαθέτουν ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο υπεράκτιων ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων πολλών ακριβών κατοικιών στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης:

Απών από την κηδεία Γκορμπατσόφ ο Βλαντίμιρ Πούτιν

Global Dream II: Το άδοξο τέλος του πλοίου που επρόκειτο να γίνει «βασιλιάς της κρουαζιέρας» (Photos/Video)

Ravil Maganov: Νεκρός ο Πρόεδρος της Lukoil – Έπεσε από τον 6ο όροφο νοσοκομείου (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:38