search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 16:24
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη

01.09.2022 07:46
filippidis_new

Μετά από διακοπή ενός μήνα λόγω των θερινών διακοπών των δικαστηρίων, συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με καταθέσεις μαρτύρων.

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση στενής φίλης της τρίτης καταγγέλλουσας που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού το 2014, μέσα στο αυτοκίνητο του.

Η μάρτυρας άρχισε να εξετάζεται στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου στις 29 Ιουλίου ωστόσο η κατάθεση της δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί σήμερα με την υποβολή ερωτήσεων από την υπεράσπιση.

Η φίλη της τρίτης καταγγέλλουσας ανέφερε στην προηγούμενη συνεδρίαση ότι είδε την φίλη της λίγο μετά τα όσα είχαν συμβεί στο αυτοκίνητο του ηθοποιού.

Οι επόμενοι μάρτυρες που αναμένεται να καταθέσουν είναι επίσης συγγενείς και φίλοι των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ στον κατάλογο των μαρτύρων περιλαμβάνονται και  ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας καθώς και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίνα Νίνου, οι οποίοι θα εξεταστούν πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης

«Εκκλησία των Εθνών»: Το σκοτεινό παρελθόν των «εξορκιστών» στην Ελλάδα – 500 ευρώ χρέωναν το «θαυματουργό» νερό

Κοζάνη: Νεκρή σε τροχαίο 26χρονη – Επέστρεφε από το μπάτσελορ πάρτι του επικείμενου γάμου της

«Εκκλησία των Εθνών»: Όταν οι «εξορκιστές» ψέκαζαν το γόνατο του Ολισαντέμπε με «θαυματουργό υγρό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 16:23