search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:39
MENU CLOSE

Αργεντινή: Άνδρας σημάδεψε με όπλο την αντιπρόεδρο Κριστίνα Κίρσνερ (Video)

02.09.2022 07:57
argentina new

Ανδρας αποπειράθηκε να δολοφονήσει την αντιπρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Κίρσνερ που επέστρεφε στο σπίτι της. Στη συλληψή του προχώρησαν οι Αρχές, ανακοίνωσε ο υπουργός Ασφάλειας Ανίμπαλ Φερνάντες.

Αρκετά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν την εικόνα του προσώπου αυτού καθώς σημάδευε στο κεφάλι την πρώην πρόεδρο Κίρσνερ καθώς η νυν αντιπρόεδρος έβγαινε από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε στο σπίτι της.

«Τώρα το συμβάν θα αναλυθεί από το προσωπικό της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της αστυνομίας», θα εξεταστούν «τα δακτυλικά αποτυπώματα και οι διαθέσεις αυτού του προσώπου», είπε ο υπουργός Φερνάντες.

Οπως έγινε γνωστό ο άνδρας που προσπάθησε να δολοφονήσει την αντιπρόεδρο της χώρας είναι 35χρονος Βραζιλιάνος Φερνάντο Αντρες Σαμπάγκ Μοντιέλ με τα κίνητρα της πράξης να παραμένουν άγνωστα.

Να σημειωθεί πως η Κριστίνα Κίρσνερ έχει μια ομάδα ασφαλείας 100 ομοσπονδιακών αστυνομικών που είναι το μεγαλύτερο σύστημα ασφαλείας σε όλη την ιστορία της Αργεντινής, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλα στρατιωτικά γυμνάσια Ρωσίας- Κίνας, με μηνύματα προς τις ΗΠΑ

Αποκάλυψη: Ο ρόλος της αλβανικής μαφίας στη διακίνηση μεταναστών στη Βρετανία (Video)

Βαθαίνει η ενεργειακή κρίση – Η Ρωσία «κόβει» το πετρέλαιο στις χώρες που θα βάλουν πλαφόν στην τιμή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:32