search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:18
MENU CLOSE

Μανωλίδου για την προσωπική της ζωή: «Ασχολούμαι με γεγονότα, όχι με φήμες – Δεν στεναχωριέμαι με τα δημοσιεύματα» (video)

02.09.2022 12:18
MANOLIDOU_new

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε την Πέμπτη η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

«Εγώ ασχολούμαι με τα γεγονότα, όχι με τις φήμες. Δεν στεναχωριέμαι με τα δημοσιεύματα. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε άλλο αυτή τη συζήτηση» είπε η σύζυγος του Υπουργού Ανάπτυξης.

Στην ερώτηση για το αν βρίσκει χρόνο για τον σύζυγό της, Άδωνη Γεωργιάδη απάντησε: «Αν θέλει κανείς βρίσκει, πάντα βρίσκουμε».

Η πρώην παρουσιάστρια μίλησε και για την απουσία της από την τηλεόραση: «Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Δεν βλέπω τηλεόραση πια γιατί δεν έχω χρόνο, είμαι από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στη σχολή και το βράδυ στην οικογένειά μου και σε υποχρεώσεις σαν αυτή που έχουμε εδώ σήμερα. Εμένα η τηλεόραση δεν με χρειάζεται».

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι πιο ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές – Πόσο ρεύμα καταναλώνουν (Video/Photos)

Εξώδικο στον Κούγια έστειλε ο Μπιμπίλας – Πώς απαντά ο ποινικολόγος

Πιλότος της πτήσης από Σαντορίνη προς Αθήνα αποθεώθηκε – Το… πάτησε λίγο παραπάνω για να καλύψει την καθυστέρηση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:17