search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:13
MENU CLOSE

Viral έγιναν πεντακάθαρες φωτογραφίες με… UFO

06.09.2022 20:44
ufo-mexico-12-new

Viral έχουν γίνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, φωτογραφίες που φαίνονται να απεικονίζουν ένα UFO σε σχήμα δίσκου.

Οι πεντακάθαρες φωτογραφίες προέρχονται από το Μεξικό και προβλήθηκαν στα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας. Ο Juan Manuel Sanchez, μηχανικός αυτοκινήτων, φέρεται να τράβηξε τις φωτογραφίες όταν προσπάθησε να καταγράψει τα σύννεφα της επερχόμενης καταιγίδας που πλησίαζε το σπίτι του.

Πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί η… αυθεντικότητα των φωτογραφιών. Η σύζυγος του Juan και οι συνεργάτες του, στηρίζουν την ιστορία του για το μυστηριώδες αντικείμενο.

Ο Juan λέει πως σοκαρίστηκε όταν είδε το ιπτάμενο αντικείμενο και πως απογοητεύτηκε που δεν τράβηξε video. Παράλληλα, υποστηρίζει πως αργότερα εκείνη τη νύχτα είδε φώτα στον ουρανό, κάτι που φέρεται να επιβεβαίωσε και από άλλους κατοίκους της περιοχής.

«Εργαζόμασταν έξω από το μηχανουργείο και είδα μερικά πολύ σκούρα σύννεφα. Τράβηξα την πρώτη φωτογραφία και όταν τράβηξα τη δεύτερη και την τρίτη, είδα πως ένα σημείο κινούνταν προς τα πάνω. Ήταν ακριβώς πάνω από εκείνο το σπίτι. Είχε μέγεθος περίπου 15 μέτρων από τη μία άκρη στην άλλη και βρισκόταν σε απόσταση περίπου 800 μέτρων», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη ιστορία στη Βραζιλία: Ψαράς επέζησε στη μέση του Ατλαντικού χάρη σε ένα καταψύκτη (Video)

Ισραήλ: Ερημίτης που ζει σε σπηλιά κινδυνεύει με… έξωση – «Σύμμαχοί» του οι κάτοικοι της περιοχής (Photos/Videos)

Εμπρηστικές επιστολές Τσαβούσογλου κατά Ελλάδας σε ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03