search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 07:02
MENU CLOSE

Νίκος Οικονομόπουλος: Διέκοψε τη συναυλία του και ξέσπασε σε κλάματα – Ποιος ήταν ο λόγος (Video)

07.09.2022 18:51
oikonomopoulos_new

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Νίκος Οικονομόπουλος στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τρίτης (6/9) στην Πάτρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής συγκινήθηκε που το όνειρο που είχε από μικρός να τραγουδάει μπροστά σε τόσο κόσμο έγινε πραγματικότητα.

«Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ ωραίο. Θυμόμουν όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής. Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω. Πριν καθόμουν πίσω στα αποδυτήρια και έλεγα στον μαέστρο αυτά που σας λέω και τώρα. Και λέω κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις.

Αυτό που θέλω να πω στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά που είστε εδώ, θέλω να έχετε πάντα στόχους. Και οι στόχοι που θα θέσετε στη ζωή σας, θα επιτευχθούν. Αρκεί να το θέλετε πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

@giorgosnaoumis #fypage #fypシ @oikonomopoulos_club @Oikonomopoulos_official_club #patra #oikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgos Naoumis

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Κωστής: «Θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωθεί – Τον Λιγνάδη δεν θέλω να τον βλέπω» (Video)

Snik σε Ελεονώρα Μελέτη: «Μου είστε αντιπαθέστατη, όπως και σε πολύ άλλο κόσμο – Καθίστε στα αβγά σας» (Video)

Η Τζένιφερ Λόρενς στο εξώφυλο της Vogue (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 07:01