search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:26
MENU CLOSE

Σοκαριστικό βίντεο: 15χρονη επιτέθηκε βάναυσα σε έγκυο για να την ληστέψει (Video/Photos)

07.09.2022 12:47
klopi2 new

Ένα σοκαριστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Περθ στην Αυστραλία, από την επίθεση μιας 15χρονης, εναντίον εγκύου μητέρας, με σκοπό την ληστεία.

Στο βίντεο αυτό καταγράφεται η 37χρονη έγκυος μητέρα, που σπρώχνει βρεφικό καροτσάκι με τα δύο μωρά της, σε έναν ήσυχο δρόμο του Περθ. Ξαφνικά η 15χρονη της επιτίθεται από πίσω, την αρπάζει από τα μαλλιά και την σέρνει στον πεζόδρομο.

Η 37χρονη αντιστέκεται, κρατάει με πείσμα το καρότσι, το οποίο αναποδογυρίζει και τα δύο παιδάκια της βάζουν τα κλάματα.

Στόχος της 15χρονης, που επέβαινε σε ένα ηλεκτρικό πατίνι, ήταν να αρπάξει την τσάντα της 37χρονης. Αλλά λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί κάνοντας χρήση των εικόνων που κατεγράφησαν από κάμερα ασφαλείας την συνέλαβαν.

Η αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στην προσπάθεια να συγκεντρώσει στοιχεία για τη δράση της 15χρονης.

Eλαφρά τραύματα και μώλωπες

Η 37χρονη μητέρα, που είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα, ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα και φέρει ελαφρά τραύματα και μώλωπες στο σώμα.

«Αυτά που είδα με κάνουν να μην θέλω να βγω από το σπίτι μου», είπε μια κάτοικος της περιοχής, εκφράζοντας την έκπληξή της για τη δράση της ανήλικης που επιτέθηκε στην 37χρονη.

Μαζί με την 15χρονη βρισκόταν άλλο ένα ανήλικο κορίτσι που αρχικώς συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερο. Η 15χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης στις 13 Σεπτεμβρίου.

«Πως μπορεί κάποιος να επιτεθεί σε μία έγκυο γυναίκα με καροτσάκι; Είναι αηδιαστικό», σχολίασε ένας γείτονας, επισημαίνοντας ότι στην περιοχή ουδέποτε άλλοτε είχαν αναφερθεί τέτοιου είδους περιστατικά.

Διαβάστε επίσης

Λιζ Τρας: Τι αποκαλύπτει για τη νέα πρωθυπουργό ο λογαριασμός της στο Instagram (Photos)

ΗΠΑ: Τρίχρονο αγόρι πυροβόλησε άθελά του και τραυμάτισε βρέφος 5 μηνών

Κορωνοϊός: Προτεραιότητα στους ηλικιωμένους, τους ασθενείς και τις έγκυες για τα νέα εμβόλια, συνιστούν EMA και ECDC

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50