search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:21
MENU CLOSE

Allou Fun Park: Στην Εντατική παραμένει η 21χρονη – Ο πραγματογνώμονας θα δώσει απαντήσεις για το ατύχημα (Video/Photos)

08.09.2022 08:52
allou_fun_park_new

Στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η 21χρονη κοπέλα η οποία τραυματίστηκε στο τρενάκι του Allou Fun Park το βράδυ της Τρίτης. Το ίδιο και ο 24χρονος που φέρει κακώσεις στη σπλήνα.

Στο μεταξύ προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί με εντολή εισαγγελέα για το ατύχημα  που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Οι συγγενείς των τραυματιών κάνουν λόγο για εκτροχιασμό εξαιτίας της χαμηλής στάθμης του νερού στο σημείο τερματισμού.

Σύμφωνα με τις πρώτες περιγραφές που έδωσαν για το ατύχημα κάποιοι από τους τραυματίες, η στάθμη του νερού που φρενάρει το βαγόνι δεν ήταν επαρκής με αποτέλεσμα αυτό να εκτροχιαστεί και οι επιβαίνοντες να εκσφενδονιστούν στους θάμνους.

Από την πλευρά της, η εταιρεία απαντά πως το τρενάκι δεν εκτροχιάστηκε, ενώ τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλούς λειτουργίας του παιχνιδιού La Isla.

Oι απαντήσεις του πραγματογνώμονα

Σήμερα θα οριστεί πραγματογνώμονας, ο οποίος θα βρεθεί στο σημείο για αυτοψία και με την έκθεση του θα ξεκαθαριστούν οι συνθήκες του ατυχήματος και αν το βαγόνι του τρένου εκτροχιάστηκε ή όχι.

Από την πλευρά τους, αστυνομικοί του Α.Τ. Ρέντη θα λάβουν καταθέσεις από τους τραυματίες, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας τους. Παράλληλα, θα δοθούν στις αρχές οι ιατρικές βεβαιώσεις για να διαπιστωθούν οι σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν στους τέσσερις επιβαίνοντες.  

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, η εταιρεία υποστηρίζει πως οι κάμερες ασφαλείας ήταν απενεργοποιημένες, ενώ όσες λειτουργούν είναι απλά καταγραφικές αφού δεν επιτρέπεται να κρατούν αρχείο λόγω του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα

Ανοιχτό το Allou! Fun Park

Μία ημέρα μετά το ατύχημα, το Allou! Fun Park ήταν ανοιχτό για το κοινό, ωστόσο το παιχνίδι “La Isla”, ήταν εκτός λειτουργίας “λόγω προγραμματισμένου ελέγχου”, όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που υπήρχε στην είσοδο. 

Διαβάστε επίσης

Κηφισιά: Τρόμος για παρέα 14χρονων – Τους απείλησαν με μαχαίρι και τους λήστεψαν (Video)

Και το Vanity Fair ψηφίζει Ελλάδα για διακοπές

Τραγωδία σε παραλία της Βοιωτίας: Νεκρός 15χρονος ψαροντουφεκάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06