search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:48
MENU CLOSE

Χάρι Στάιλς: Πήρε θέση για το αν έφτυσε (ή όχι) τον Κρις Πάιν

08.09.2022 18:51
styles_new

Μετά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει το βίντεο που δείχνει τον Χάρι Στάιλς να φτύνει (;) τον Κρις Πάιν, ο τραγουδιστής πήρε θέση για το συμβάν.

Ο Στάιλς παρακολουθώντας την αναστάστωση που πυροδότησε το σκηνικό, έδωσε τη δική του απάντηση όταν βρέθηκε στη σκηνή με αφορμή τη συναυλία του με τίτλο «Love On Tour: Madison Square Garden Is Harry’s House».

Ο 28χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός αστειεύτηκε για το viral περιστατικό και είπε: «Είναι υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο να είμαι πίσω εδώ – Μόλις πήγα στη Βενετία για να φτύσω τον Κρις Πάιν, αλλά μην φοβάστε, επέστρεψα» με τους θαυμαστές του να ξεσπούν σε γέλια.

Οι εκπρόσωποι του Σταίλς αρνήθηκαν, τα όσα ακούγονται τον τευλευταίο καιρό για την κόντρα των δύο αντρών, ενώ επισήμαναν ότι ο τραγουδιστής δεν έφτυσε τον Κρις Πάιν.

Τις ίδιες δηλώσεις έκανε και ο εκπρόσωπος του Πάιν στο People αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για να είμαι ξεκάθαρος, ο Χάρι Στάιλς δεν έφτυσε τον Κρις Πάιν. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από σεβασμό μεταξύ αυτών των δύο ανδρών και οποιαδήποτε πρόταση για το αντίθετο, είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια δημιουργίας δράματος που απλά δεν υπάρχει».

Ακόμα μία πηγή κοντά στον Κρις Πάιν αποκάλυψε στη MailOnline: «Ο Χάρι Στάιλς δεν έφτυσε καθόλου. Οι άνθρωποι βλέπουν κάτι περίεργο στο διαδίκτυο και έχουν εξαπατηθεί».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με ανάρτηση στο Instagram (photo)

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν ξέρω αν η Καινούργιου είχε κάτι μαζί μου ή αν το πήρε στραβά… (video)

Σταμάτης Γαρδέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Λίγη ανθρωπιά – Ο καημενούλης έχει θέμα υγείας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:48