search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 01:47
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον θάνατό της

09.09.2022 17:19
ronaldo_new

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ με δημόσιο μήνυμά του στο Instagram.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ που παίζει για 8η σεζόν στην Αγγλία με ανάρτησή του στο Instagram εξέφρασε τη θλίψη του αλλά και την συμπαράστασή του στην βασιλική οικογένεια

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Επτά χρόνια της καριέρας μου έχω παίξει στην Premier League και αυτή είναι η όγδοη σεζόν για μένα στην Αγγλία. Σε όλα αυτά τα χρόνια ένιωσα την τεράστια αγάπη του Ηνωμένου Βασιλείου για τη βασίλισσά του και πόσο σημαντική ήταν και θα είναι για πάντα η μεγαλειότητά της για τον βρετανικό λαό.

Στέλνω τα συλλυπητήριά μου για τη μνήμη της και θρηνώ γιατί είναι αναντικατάστατη για τη χώρα που έχω μάθει πλέον να αποκαλώ σπίτι μου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου στη βασιλική οικογένεια». 

Διαβάστε επίσης:

Europa League: «Λύγισε» στο 93’ ο Ολυμπιακός

Diamond League: Τεντόγλου από… διαμάντι με 8,42μ. στη Ζυρίχη

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Εντυπωσιακές εικόνες από την υπερειδική στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 01:05