search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:52
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Υπέρλαμπρο το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά (Video)

13.09.2022 12:58
skorda new

Ο κύκλος με τις πρεμιέρες τον πρωινάδικων ολοκληρώθηκε και τυπικά με την έναρξη μετάδοσης της εκπομπής «Πρωινό μας» του Σκάι.

Για μια ακόμη φορά εκφράστηκε η αγωνία της «πρώτης φοράς» και το «μού λείψατε», όμως αίσθηση προκάλεσε η- προβαρισμένη;- συναισθηματικά φορτισμένη εισαγωγή της παρουσιάστριας:

«Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε. Καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλώς ορίσατε στο «Πρωινό μας». 20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μού λείψατε. Μου έλειψε να σάς μιλάω πολύ περισσότερο, μού έλειψε να σάς χαμογελάω. Ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκεστε εδώ».

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Αργότερα, εκτός αέρα, σε συζητήσεις με δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ η Φαίη Σκορδά υποστήριξε ότι δεν εννοούσε, ούτε υπονοούσε κάτι με όσα είπε στον αέρα, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στο tv-24.gr.

Τόνισε ότι ακόμα και ο τίτλος της εκπομπής δεν είναι σπόντα ή κάποια κόντρα, όπως ίσως θα νόμιζε κανείς. Μάλιστα. Μα τότε γιατί είπε όσα είπε, ενώ θα μπορούσε να είχε πει κάτι άλλο.

Το θέμα είναι ότι εκείνη τα σκέφτηκε, εκείνη τα είπε. Για την ιστορία πάντως, στην πρεμιέρα φάνηκε πιο χαλαρή, ανακουφισμένη, έδειχνε σα να ξαλάφρωσε από κάτι που τη βάραινε ως εκείνη τη στιγμή.

Η είσοδος της, με βάδισμα… γάτας. Σαν σε πασαρέλα. Εισήλθε σε ένα σκηνικό που λες και είναι σε μεγέθυνση το σπίτι της Μπάρμπι. Μαυρισμένη, υπέρλαμπρη, με απλό λευκό μακρύ φόρεμα που αναδείκνυε τη φροντισμένη σιλουέτα της.

Εξήγησε, απευθυνόμενη στο φιλοθεάμον ότι θέλει, μαζί με τους τηλεθεατές να φτιάξει «μια πολύ ωραία ψυχαγωγική εκπομπή». «Γι’ αυτό λέγεται και «Πρωινό μας»», υπογράμμισε και τόνισε ότι δίνει σημασία στην συμμετοχή των τηλεθεατών για τη διαμόρφωση της εκπομπής για την οποία είχε μικρό χρόνο προετοιμασίας και για τούτο ζήτησε κατανόηση αναφέροντας ότι η ίδια και οι εργαζόμενοι στην εκπομπή έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Συμπλήρωσε ότι στην πορεία «σίγουρα θα γίνουν αλλαγές», ότι «θα διορθώσουμε πράγματα και τη διάρκεια της σεζόν. Το θέμα είναι, να τελειώνει η εκπομπή και να είμαστε μαζί, χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια κοιτώντας την κάμερα είπε «κορίτσια μου αγαπημένα, καλή εβδομάδα να έχουμε, καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας». Διακριτικός ο προσανατολισμός της εκπομπής.

Σύστησε και τους συμπαρουσιαστές- συνεργάτες της ,μεταξύ των οποίων κι ένας δικηγόρος ο οποίος «έχει και μια ειδικότητα στο δικαστικό ρεπορτάζ, δεν ξέρω αν μάς χρειαστεί φέτος», κατά τα λεγόμενα της. Σε ψυχαγωγική εκπομπή, δικηγόρος- δικαστικός ρεπόρτερ. Περίεργο.

Λίγο αργότερα η εκπομπή αφιέρωσε περι τα τέσσερα λεπτά για διάρρηξη καταστήματος- δεύτερη σε σύντομο χρονικό διάστημα- σε κατάστημα καλλυντικών, γνωστής- κατά την εκπομπή- επιχειρηματία.
Στιγμές νωρίτερα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος τόνιζαν ότι από την εκπομπή θα προβάλλουν «καλές ειδήσεις, που τόσο τις έχουμε ανάγκη», φράση χιλιοειπωμένη και από άλλες ομοειδείς αλλά και ενημερωτικές εκπομπές.

Λίγο μετά προλογίστηκε ένα θέμα για τις υποβρύχιες φωτογραφίες και την «συγκλονιστική έκθεση» με αυτές που έκανε ο φωτογράφος Μιχαήλ Βαρθακούρης. Η Φαίη Σκορδά απέδωσε τα εύσημα ακριβώς επειδή η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη σύστησε στους τηλεθεατές τον νεαρό Βαρθακούρη ως φωτογράφο και όχι ως παιδί των γονιών του.

To περιεχόμενο της πρώτης εκπομπής

Το ρεπορτάζ από την Πάρο – αποκλειστικό μάλιστα -, είχε πολλές πληροφορίες για την οικογενειακή τουριστική επιχείρηση, για τις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας κλπ κλπ κλπ.
Αλλά και η συζήτηση που ακολούθησε στο στούντιο περιστράφηκε ακριβώς σε όσα είπε ο φωτογράφος για τις σχέσεις με τους γονείς και τα αδέλφια του.

Στο μεταξύ το ζητούμενο του ρεπορτάζ χάθηκε στα «ανοιχτά» του Αγίου Φωκά της Πάρου. Δεν μάθαμε ποτέ, έστω πότε και πού έγινε ή θα πραγματοποιηθεί η έκθεση. Τα στοιχειώδη για όποιον ίσως ενδιαφερθεί.

Καλό είναι όποιο κι αν είναι το ζητούμενο του θέματος να μην εξαντλείται σε μία και μοναδική ερώτηση η οποία εν προκειμένω διατυπώθηκε απλώς για να μην καταλυθεί κάθε έννοια σύμβασης με το θέμα.

Αν όμως για μια διάρρηξη καταστήματος καλλυντικών αφιερώνεται πανάκριβος τηλεοπτικός χρόνος, ίσως διότι η ιδιοκτήτρια είναι πρόσωπο προβεβλημένο και ανέβασε story με τη διάρρηξη στο Instagram και προβάλλονται θέματα που δεν έχουν την είδηση είναι ενδείξεις για την συνέχεια.

Αν θα «πάει ή δεν θα πάει» η εκπομπή, δεν είναι της ώρας. Θα έχει το κοινό της. Όπως και οι ομοειδείς. Θα φανεί στην πορεία τί εν τέλει θέλει «να πει» σε εκείνους που απευθύνεται.

Διαβάστε επίσης

To BBC προγραμματίζει το «Survivor» – Το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί σε μόλις 16 επεισόδια

«Άντε γεια» η τηλεθέαση λόγω Εθνικής την Κυριακή – Ρεκόρ καλοκαιριού

Ο Τόνι Μπλερ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για την βασίλισσα Ελισάβετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:50