search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:22
MENU CLOSE

Πέτσας: «Ατυχής η δήλωσή μου – Ζητώ συγγνώμη και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση» (Video)

14.09.2022 15:53
Stelios Petsas_new

Συγγνώμη ζήτησε ο Στέλιος Πέτσας για τη φράση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων «όποιος δεν προσαρμόζεται δυστυχώς πεθαίνει» αναφορικά με τον δύσκολο χειμώνα με τον οποίο είναι αντιμέτωποι οι πολίτες.

«Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην Κυβέρνηση, που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα, αντί να προβάλλουν την επιτυχημένη παρουσία του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για την στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι».

Ο κ. Πέτσας ζήτησε δημοσίως συγγνώμη καθώς η χθεσινή του ανασκευή και η προσπάθεια να προσδώσει «αποσπασματική προβολή που διαστρεβλώνει την αλήθεια» στις δηλώσεις του, προφανώς δεν ήταν αρκετή.

Σε απάντηση στον κ. Πέτσα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει σε ανάρτησή του ότι «Η σημερινή δήλωση Πέτσα φανερώνει ότι χθες έλεγε ψέματα όταν μιλούσε για διαστρέβλωση. Μπροστά στο κύμα αγανάκτησης αναγκάστηκε σήμερα να τα μαζέψει. Η ουσία όμως μένει. Το επίσημο δόγμα Μητσοτάκη για τον χειμώνα είναι “όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει”».

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Δίχως επίκληση του απορρήτου η εξέταση του Ρουμπάτη στην Επιτροπή

Γεραπετρίτης σε ΣΥΡΙΖΑ: Σας προκαλώ να φέρετε ένα στοιχείο ότι η κυβέρνηση εμπλέκεται στην παρακολούθηση Σπίρτζη

«Άδειασμα» Βούλτεψη σε Πέτσα: «Λάθος η δήλωση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:22