search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:21
MENU CLOSE

Καβάλα: Υπάλληλος και πατέρας δύο παιδιών ο 52χρονος που δολοφονήθηκε – Στο μικροσκόπιο κάμερα που κρατούσε (Photos/Video)

16.09.2022 12:00
peripoliko2 new

Πυκνό μυστήριο εκξακολουθεί και καλύπτει την υπόθεση της άγριας δολοφονίας σήμερα το πρωί στη Χρυσούπολη της Καβάλας. Κανεις δεν μπορεί να φανταστεί ποιός είναι ο λόγος που ένας 52χρονος εργοδηγός σε επιχείρηση δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου.

Το θύμα, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, νωρίς το πρωί βρήκε τραγικό θάνατο από τα πυρά αγνώστων που φαίνεται πως του είχαν στήσει καρτέρι έξω από επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρου όπου εργαζόταν.

 Οι αρχικές πληροφορίες μάλιστα, έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύσει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

 Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ή οι δράστες περίμεναν τον 52χρονο να έρθει στη δουλειά του γύρω στις 6 το πρωί και μόλις αυτός βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Φύλλο και φτερό οι κάμερες

Φύλλο και φτερό κάνουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης που εργαζόταν το θύμα, προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών. 

 Σύμφωνα μάλιστα με το newsit.gr ο πατέρας των δύο παιδιών στα χέρια του κρατούσε μια κάμερα νυκτός την οποία χρησιμοποιούσε όταν κυνηγούσε αγριογούρουνα.

Και αυτη η κάμερα βρίσκεται πλέον στα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι κοιτούν καρέ – καρέ  τα όσα έχουν αποθηκευτεί στη μνήμη της.  

 Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58