search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:27
MENU CLOSE

Αλέξης Τσίπρας: Στη ΔΕΘ με τους απεργούς της Μαλαματίνας

17.09.2022 10:36
tsipras

Στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στο εργοστάσιο «Μαλαματίνα» βρέθηκε, το πρωί του Σαββάτου, ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 86η ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είχε την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι τα αιτήματα των εργαζόμενων, τα οποία περιλαμβάνουν την ανάκληση απολύσεων και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Οι απεργοί υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα, φορώντας πράσινα μπλουζάκια που έγραφαν: «Απεργοί ΜαλαΜΑΤίνα μια φωνή, μια γροθιά». Μάλιστα του χάρισαν ένα ίδιο.

«Ο νόμος έκτρωμα θα καταργηθεί»

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε έκτρωμα τον νόμο Χατζηδάκη και δεσμεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση θα τον καταργήσει.

«Αυτός ο νόμος έκτρωμα θα είναι από τους πρώτους που θα καταργηθούν όταν γίνει η πολιτική αλλαγή που πιστεύω ότι θα δώσει μια προοπτική στους εργαζόμενους αλλά και στην κοινωνία που ασφυκτιά. Δεν γίνεται οι εργοδότες να θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να δώσω μια δέσμευση ότι η στήριξη από τη δική μας την πλευρά δεν θα είναι μόνο τώρα αλλά και αύριο, γιατί χαμένοι αγώνες είναι μονάχα αυτοί που δεν δίνονται», συνέχισε.

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφτεί τη ΔΕΘ, όπου θα συναντηθεί με τη διοίκηση και με το Σωματείο των Εργαζομένων.

Μετά την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της Έκθεσης, θα μιλήσει στο Βελλίδειο στις 19:30.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ράπτη: Ερωτευμένη ξανά – Η κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της στη ΔΕΘ (Photo)

Γιατί κόπηκε ο Καστανίδης από την Εξεταστική;

Ανδρουλάκης αυτοσαρκαζόμενος…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01