search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Λέσβος: Έκαψε το σπίτι και το μαγαζί του αδελφού του – Νεκρός ο δράστης (Photos)

19.09.2022 08:37
fotia new

Τραγωδία στην περιοχή Πολιχνίτου στη Λέσβο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ξέσπασε φωτιά σε σπίτι και σε ένα κατάστημα με ρούχα. Ένας άνδρας 71 ετών είναι νεκρός.

Η φωτιά ξέσπασε πρώτα στο σπίτι του αδερφού ενός 71χρονου, ο οποίος, στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μπήκε με το αυτοκίνητό του στο κατάστημα του αδερφού του στην περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν φιάλες υγραερίου με αποτέλεσμα η φωτιά να πάρει γρήγορα μεγάλη έκταση και το κατάστημα να καταστραφεί ολοσχερώς.

«Έβαλε φωτιά στο σπίτι και στο μαγαζί μου»

Εμφανώς σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος  και του σπιτιού, ο κος Άγγελος Κρικλάνης μιλά στο stonisi.gr για μια απίστευτη κατάσταση την οποία με δυσκολία περιγράφει.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο αδελφός μου είχε γενικά μια προβληματική συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι γενικά στην κοινωνία. Θα έπρεπε από χρόνια να βρίσκεται φυλακή. Τον συντηρούσα σε όλη μας τη ζωή. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετά ζητήματα σοβαρά. 

Έβαλε φωτιά στο σπίτι και στο μαγαζί μου με ρούχα και είδη δώρων. Ευτυχώς πρόλαβα και βγήκα έξω, είναι απίστετα όλα αυτά».

Σοκαρισμένος είναι και ο αντιδήμαρχος της περιοχής  Γιώργος Αλάνης, το σπίτι του οποίου είναι ακριβώς απέναντι από αυτό που κάηκε.

«Όταν αντιλήφθηκα τι συμβαίνει, ειδοποιήσαμε αμέσως αστυνομία και πυροσβεστική. Η φωτιά ήταν πολύ επικίνδυνη και υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να επεκταθεί και στα γύρω καταστήματα και σπίτια, διότι ήταν εντός του οικισμού».

Το σπίτι κάηκε μερικώς.

Επί τόπου για την κατάσβεση βρέθηκαν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.

Διαβάστε επίσης

Καιρός σήμερα: Συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας (Videos)

Παπαγγελόπουλος –Τουλουπάκη: Αρχίζει το Ειδικό Δικαστήριο

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στο Λασίθι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27