search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:18
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα δάκρυα της πριγκίπισσας Σάρλοτ στην κηδεία

19.09.2022 20:11
vasilika paidia988- new

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απόφαση των Πρίγκιπα Γουίλιαμ και Πριγκίπισσας Κάθριν να επιτρέψουν να παραστούν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, ο εννιάχρονος Τζορτζ και η επτάχρονη Σάρλοτ.

Μάλιστα, φωτογραφίες κατέγραψαν τη στιγμή που η πριγκίπισσα Σάρλοτ ξέσπασε σε κλάματα.

Η επτάχρονη κόρη της Κέιτ Μίντλετον, η Σάρλοτ, φαίνεται σε φωτογραφίες να ξεσπά σε λυγμούς στην αψίδα του Ουέλιγκτον, δίπλα από τον αδερφό της, πρίγκιπα Τζορτζ και τη μητέρα της, αλλά και τη βασιλική σύζυγο Καμίλα.

Η κόρη του Ουίλιαμ και της Κέιτ ήταν ντυμένη στα μαύρα, φορώντας καπέλο όπως και η μητέρα της. Την παρηγόρησε η μητέρα της, Κέιτ Μίντλετον.

Επιπλέον, όπως σημειώνουν διεθνή ΜΜΕ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ τίμησε επίσης τη βασίλισσα Ελισάβετ φορώντας μια μικρή διαμαντένια καρφίτσα σε σχήμα πετάλου, ως φόρο τιμής στην αγάπη της προγιαγιάς της για τα άλογα -μάλιστα, η καρφίτσα, σύμφωνα με τις πληροφορίες βρετανικών ΜΜΕ, ήταν δώρο από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο μόνος που δεν παραβρέθηκε στην πολύωρη τελετή ήταν ο 4χρονος Λούις, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Κατά την άφιξή τους νωρίτερα τη Δευτέρα στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σαρλότ μαζί με την μητέρα τους Κέιτ Μίντλετον και την Καμίλα, κάθισαν δεξιά της εισόδου περιμένοντας την νεκρική πομπή. Μόλις η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ εισήλθε στο ναό, Τζορτζ, Σαρλότ, Κέιτ Μίντλετον εντάχθηκαν στην νεκρική πομπή, περπατώντας στον διάδρομο του Αββαείου του Γουέστμινστερ πίσω από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής «Daily Mail» το Σάββατο, αξιωματούχοι του Παλατιού ζήτησαν από το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας να επιτρέψουν στον πρίγκιπα Τζορτζ να παραστεί στην κηδεία της βασίλισσας, λόγω του ισχυρού συμβολικού μηνύματος που θα έστελνε –ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι πλέον ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Ήταν η πρώτη φορά που το κοινό είδε τα δύο παιδιά μετά τον θάνατο της βασίλισσας στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Το τελευταίο «αντίο» στη βασίλισσα Ελισάβετ: Στην κρύπτη του κάστρου του Ουίνσδορ η σορός της (Photos/Videos)

Bασίλισσα Ελισάβετ: Τα σχόλια για την παρουσία της Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία – Οι «απαιτήσεις» των Σάσεξ

Πέθανε ο Ρώσος κοσμοναύτης με την πιο μακροχρόνια παραμονή στο Διάστημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:16