search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:57
MENU CLOSE

Καίτη Γαρμπή: Πήρε θέση για την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά στο σχήμα με τον Μαζωνάκη (Video)

20.09.2022 16:30
garmpi_new


Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στο «Πρωινό» και πήρε θέση για την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια και σεβασμός στο κοινό, γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης, που είναι ένας άνθρωπος πολύ σωστός, κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει πως έχει δίκιο», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος, ο Διονύσης ποτέ. Εγώ από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κύριο Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: Η κίνηση σε ρεπόρτερ που εξόργισε την Καινούργιου – «Τι είναι αυτό που είδαμε; Ανεπίτρεπτο» (Video)

Σοφία Βόσσου: Η κόρη της αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού (Video)

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Αγαπούσα την Ελισάβετ – Η αγάπη του κόσμου έχει κάνει κι εμένα να αισθάνομαι Βασίλισσα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:55