search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:10
MENU CLOSE

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Αγαπούσα την Ελισάβετ – Η αγάπη του κόσμου έχει κάνει κι εμένα να αισθάνομαι Βασίλισσα» (Video)

20.09.2022 13:31
SAPOYNTZAKI-NEW

Για το GNTM, τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και τα ταξίδια που κάνει συχνά με τον σύντροφό της μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του GNTM, εκφράζοντας την επιθυμία της να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

«Θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή του GNTM. Νομίζω θα ήμουν και σωστή. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Αρκεί να είναι φυσική. Εγώ για εμένα αυτό θέλω. Δεν μ’αρέσουν τα πειράγματα» είπε, ενώ μιλώντας για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ τόνισε:

«Την αγαπούσα πολύ τη Βασίλισσα. Την θαύμαζα. Ναι, μου άρεσε να την βλέπω. Η αγάπη του κόσμου με έχει κάνει κι εμένα να αισθάνομαι Βασίλισσα. Υπήρχε πολύ ωραίο κοινό τότε. Τώρα υπάρχει νεολαία, άλλο στυλ. Τότε έρχονταν τα δώρα, ερχόταν το κουτάκι με τα σπίρτα και ήταν γεμάτο λίρες, δαχτυλίδια. Δώρα που δεν τα περίμενες»

΄Τέλος, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μοιράστηκε τα όνειρά της, επισημαίνοντας ότι αυτό που λαχταρά πάνω απ’ όλα είναι να έχει υγεία.

«Τα όνειρα μου είναι πάνω απ’ όλα να είμαι υγιής. Να μπορώ να τραγουδάω, να χορεύω, να κολυμπάω. Έχω έναν σύντροφο που είναι κύριος. Περνάμε πολύ ωραία. Έχουμε ταξιδέψει πάρα πολύ. Με έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, διότι εγώ λόγω της δουλειάς μου δεν μπορούσα να ταξιδέψω. Πέρασα και περνάω ωραία”.

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: Η κίνηση σε ρεπόρτερ που εξόργισε την Καινούργιου – «Τι είναι αυτό που είδαμε; Ανεπίτρεπτο» (Video)

Σοφία Βόσσου: Η κόρη της αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού (Video)

Χρήστος Πολίτης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από 47 χρόνια – Για ποιους λόγους είχε αποσυρθεί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:08