search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:25
MENU CLOSE

Στέλιος Πέτσας: Η λάθος δήλωσή του που οδήγησε σε σύγκρουση με τους… «φίλους του»

20.09.2022 06:30
petsas_new

«Το βασικό ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να δείχνουμε προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει». 

Η παραπάνω φράση ανήκει στον Στέλιο Πέτσα και έγινε με διαδικτυακούς όρους Viral. Οδήγησε μάλιστα και στην συγγνώμη που είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών με βίντεο του στα Social Media. Όλα αυτά είναι λίγο – πολύ γνωστά. 

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι ο Στέλιος Πέτσας, ενοχλήθηκε πολύ από την στάση πολλών «φίλων του» εντός της Νέας Δημοκρατίας. Το περιβάλλον του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου που σήκωσε μεγάλο βάρος στην πανδημία αφήνει να εννοηθεί ότι κάποιοι «φίλοι» του θα μπορούσαν να δείξουν μεγαλύτερη εγκράτεια στο λάθος που έκανε

Συνεργάτες του θεωρούν ότι υπήρξε ένας παραπάνω ζήλος από «γαλάζια» στελέχη για να βρεθεί ο Στέλιος Πέτσας στον… τοίχο. Το σίγουρο είναι ότι ο Στέλιος Πέτσας χαίρει της εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι όμως όλων των Υπουργών και πόσο μάλλον… βουλευτών. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις του και με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη με τον οποίον βρίσκονται στο ίδιο Υπουργείο. 

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ράπτη: Ζευγάρι με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο

Παύλος Γερουλάνος: Τι ισχύει για την κοινή στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τον δήμο Αθηναίων 

ΔΕΘ: Ο «μυστικός» διάλογος με τον Ζέρβα – Τι είπε στον Τσίπρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:21