search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 14:14
MENU CLOSE

Πληθυσμός όσος περίπου της μισής Αθήνας είδε «Σασμό» και «Γη της ελιάς»

23.09.2022 17:36
tiletheasi new

Τα πράγματα είναι απλά. Στο διάστημα από τις 21.00 κι έπειτα σχεδόν ο μισός πληθυσμός της Αθήνας, αν θέλετε κι αλλιώς περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας βρέθηκε χθες μπροστά στις τηλεοράσεις και είδαν τα επεισόδια των σίριαλ «Σασμός» και «Η γη της ελιάς».

ΜΕ απόλυτα νούμερα, 1.351.000 τηλεθεατές είχε ο Alpha χάρη στο «Σασμό» και 1.083.000 το Mega με τη «Γη της ελιάς».
Εντωμεταξύ κοντά σε αυτά συνυπολογίστε και το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Σμύρνη μου αγαπημένη» κύκλου τεσσάρων επεισοδίων που κατηύθυνε στον ΑΝΤ1 704.000 τηλεθεατές μεταξύ 22.00 και 23.00.

Εξάλλου, νωρίτερα καλή απόδοση, για το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, είχε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Στη δεκάδα για μια ακόμα συνεχόμενη ημέρα η κωμωδία του «Ποιος Παπαδόπουλος» του ΑΝΤ1 και σταθερές για τα κανάλια που τα μεταδίδουν είναι τα τηλεπαιχνίδια «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Ο τροχός της τύχης».

Το Mega ποιο βράδυ είχε «ρεζερβέ» θέση στο ημερήσιο Top 10 με την κωμωδία «Στο παρα πέντε» και από την ενημέρωση οι περισσότεροι φαίνεται να προτιμούν τα δελτία ειδήσεων του Σκάι, μεσημέρι και βράδυ.

Διαβάστε επίσης;

Επιστροφή στο μέλλον επιχειρεί το Netflix με τις διαφημίσεις – Προβληματισμός για τη διαφάνεια

Στον Διονύση Παναγιωτάκη το περιφερειακό Channel 9 – Συστεγαζόταν με το Action24

Στην κόντρα για την τηλεθέαση Mega- Alpha κέρδισε… ο ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 14:13