search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:49
MENU CLOSE

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έρχονται μηνύσεις η μια μετά την άλλη – Για τα κλικς, ξεφτίλες» (Videos)

25.09.2022 13:53
alexandraki

Την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά, μετά την είδηση που μεταδόθηκε και την ήθελε να έχει κάνει απόπειρα ανθρωποκτονίας, ανακοίνωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες», ανέφερε το μοντέλο σε story που ανέβασε στο Instagram.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγινε έξω φρενών, το πρωί της Κυριακής, όταν ο φίλος της Δημήτρης Αλεξάνδρου την κάλεσε να μάθει αν είναι καλά. «Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής. Έχω οικογένεια από πίσω μου. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίαςΈτσι και αλλιώς τη γιαγιά μου θα την έχετε στείλει στον θάνατο», είπε φανερά εκνευρισμένη.

«Επικοινωνήσαμε με το ξενοδοχείο, αστυνομικές πηγές και πηγές στο Νοσοκομείο Παπανικολάου»

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου επιχείρησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα προκειμένου να μη δημιουργούνται, όπως είπε, λανθασμένες εντυπώσεις και παρεξηγήσεις.

«Θέλω να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις. Την είδηση αυτή εμείς την μάθαμε την ώρα που ήμασταν στον αέρα. Η είδηση αυτή ξεκίνησε από το zougla.gr, ανέβηκε στις 9.36, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Την είδε η ομάδα της εκπομπής και επικοινώνησε με το ξενοδοχείο και τις αστυνομικές πηγές αλλά και τις πηγές από το νοσοκομείο Παπανικολάου στο οποίο αναφέρθηκε ότι νοσηλεύτηκε η Δήμητρα. Στην πορεία, βγάλαμε την Δήμητρα στον αέρα που το διέψευσε και εμείς δεν έχουμε λόγω να την αμφισβητήσουμε. Πρέπει για λόγους τάξης να το αποκαταστήσουμε», ανέφερε παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια βρήκε στην εκπομπή, ο αστυνομικός συντάκτης Δημήτρης Καραστεφανής, ο οποίος μετέφερε την είδηση στον αέρα.

«Προσπάθησα πολύ διακριτικά να μην αναφέρω το όνομα αλλά επειδή υπάρχει και δημοσιευμένο στο διαδίκτυο, ειπώθηκε. Το θέμα είναι άλλο. Δε βγήκαμε να πούμε κάτι χωρίς να έχουμε ψάξει αν ισχύει ή όχι. Μακάρι να είναι μια χαρά το κορίτσι. Απλά σας λέω τι μου μεταφέρθηκε γιατί το έψαξα. Όντως ισχύει. Δε θα μπορούσε με τίποτα η κοπέλα να βγει να πει ότι τα πράγματα είναι έτσι γιατί υπάρχουν και οικογένειες από πίσω», ανέφερε.

»Δεν ήταν μόνο το άρθρο του zougla να πούμε, οι πηγές και οι αστυνομικές και του νοσοκομείου ανέφεραν αυτό», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Δημήτρη Καραστεφανή να τονίζει: «Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε πριν 1 και 2 και 3 φορές».

«Για την ώρα ας κρατήσουμε αυτό που λέει η Δήμητρα», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Βάφτισαν τον γιο τους Νίκο – Το Vegan μενού

Γιάννης Ζουγανέλης κατά τραπ: «Είναι μια φασιστοειδής ιδεολογία» (Video)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής» – Έξαλλη με το «Χαμογέλα και Πάλι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:47