search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:16
MENU CLOSE

Απύθμενο θράσος του πρίγκιπα Τζορτζ: «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, καλύτερα να προσέχετε» είπε σε συμμαθητές του

27.09.2022 20:06
Prigkipas Tzortz98- new

Ύφος… χιλίων καρδιναλίων φαίνεται ότι διαθέτει ο νεαρός πρίγκιπας Τζορτζ της Βρετανίας, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον.

Απευθυνόμενος σε συμμαθητές του ο εννιάχρονος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, είπε: «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχετε…»!

Ο μπαμπάς του είναι ως γνωστόν και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ. Παίρνοντας θάρρος και με αρκετό θράσος ο 9χρονος Τζορτζ «προειδοποίησε» τα παιδιά της τάξης του.

Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, είπε σε συμμαθητές του ότι ο μπαμπάς του θα γίνει βασιλιάς και ότι θα ήταν «καλύτερα να προσέχει», αποκαλύπτει η βασιλική συγγραφέας, Katie Nicholl.

Στο βιβλίο της «The New Royals», σύμφωνα με την Daily Mail, η Nicholl εξηγεί ότι ο Τζορτζ και τα αδέρφια του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, επτά ετών, και ο πρίγκιπας Λούις, τεσσάρων χρόνων, ανατράφηκαν με «αίσθηση καθήκοντος».

«Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τζορτζ, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει», συνεχίζει, συμπληρώνοντας ότι ο Τζορτζ έχει πει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς.

Διαβάστε επίσης:

Δημοψηφίσματα στην Ουκρανία: Προσάρτηση στη Ρωσία με… σταλινικά ποσοστά «δείχνουν» τα πρώτα αποτελέσματα

Θρίλερ με τον Nord Stream: Εκρήξεις σε περιοχές με διαρροή κατέγραψαν οι σεισμολόγοι, υποψίες για δολιοφθορά (Photos/Videos)

Πυρηνικό δόγμα για τα εδάφη της Ουκρανίας που κατέχει η Ρωσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:15