search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:12
MENU CLOSE

OPAP Arena: Συγκινημένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνώρισε την αποθέωση από 32.000 οπαδούς της ΑΕΚ

30.09.2022 21:46
melissanidis- opap arena- new

Γεγονός είναι πλέον τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ OPAP Arena παρουσία 32.000 οπαδών της Ένωσης, που αποθέωσαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εμφανώς συγκινημένος στην έναρξη των εγκαινίων της OPAP Arena, όταν έλαβε το χειροκρότημα από το κατάμεστο γήπεδο της Ένωσης.

Ο Μητροπολίτης Γαβριήλ ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον κόσμο της ΑΕΚ να χειροκροτεί και να τραγουδάει «Είναι τρελός ο πρόεδρος».

Εν τω μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του πριν από την έναρξη της γιορτής της Ένωσης για τα εγκαίνια της OPAP Arena.

Βίντεο με τα κινητά τους τραβούν οι παίκτες της ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρακολούθησαν από τον πάγκο την εντυπωσιακή τελετή των εγκαινίων της «OPAP Arena», βιντεοσκοπώντας την στα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύσσωμη η πρώτη ομάδα της Ένωσης πήρε τη θέση της στον πάγκο του νεόδμητου «σπιτιού» της, με τον Σέρχιο Αραούχο, τον Στέβεν Τσούμπερ και πολλά από τα αστέρια του Δικεφάλου να απαθανατίζουν τη στιγμή με βίντεο στα κινητά τους τηλέφωνα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης:

Μπάσκετ: Ιστορική στιγμή για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – Ταξίδεψαν με την ίδια πτήση για το Σούπερ Καπ

Μπαλτάκος: «Θα αφαιρέσουμε το πρωτάθλημα από τη Super League εάν συνεχίσει να παραβαίνει το καταστατικό»

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης χορεύει ποντιακά και δίνει το σύνθημα για την έναρξη των εγκαινίων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:12