search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:59
MENU CLOSE

Η κόρη του Γκουαρδιόλα πανηγύρισε την «εξάρα» της Σίτι στην Γιουνάιτεντ (Photo)

02.10.2022 20:01
Maria Guardiola_new

Η Μαρία Γκουαρδιόλα αποθέωσε τον πατέρα της μετά από το εμφατικό 6-3 της Σίτι επί της Μάντσεστερ.

Λίγη ώρα μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα της Σίτι με τη Γιουνάιτεντ η Μαρία Γκουαρδιόλα έσπευσε να αποθεώσει τον πατέρα της. 

Η 21χρονη κόρη του Πεπ Γκουρδιόλα είδε τους “Πολίτες” να κερδίζουν με 6-3 τους “Κόκκινους Διαβόλους” κι “ανέβασε” μια φωτογραφία του πατέρα της στο Instagram για να τον συγχαρεί για τη νίκη. 

maria_1

Η Μαρία Γκουαρδιόλα που μένει στο Μάντσεστερ είναι αυτή την περίοδο διακοπές στην Ίμπιζα, αλλά είναι πάντα «δίπλα» στον Πεπ.

Μάλιστα όταν η Σίτι την περασμένη σεζόν είχε αποκλειστεί από τη Ρεάλ και δέχονταν κριτική εκείνη έσπευσε να τον στηρίξει δημόσια.

Διαβάστε επίσης:

Ιράν: Τους 100 πλησιάζουν οι νεκροί από την καταστολή των διαδηλώσεων μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί

Στόλτενμπεργκ: Η ανακατάληψη της Λιμάν καταδεικνύει ότι το Κίεβο μπορεί ν’ απωθήσει τις ρωσικές δυνάμεις από την Ουκρανία

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Δεν του φτάνει η κοροϊδία του κ. Μητσοτάκη σε 11 εκατ. Έλληνες, τώρα θέλει να την διευρύνει και σε 67 εκατ. Βρετανούς;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:58