search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:38
MENU CLOSE

Balenciaga: Αντιδράσεις για την πασαρέλα σε λάσπη – «Κοινωνικό πείραμα που πήγε στραβά» (Photos/Videos)

04.10.2022 16:21
balenciaga-laspi

Η κορυφαία μάρκα μόδας Balenciaga άφησε πρόσφατα τους χρήστες του Διαδικτύου άναυδους αφού αποφάσισε να διοργανώσει το σόου της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού σε ένα λασπωμένο λάκκο. 

Η Balenciaga είναι γνωστή για τις εκκεντρικές ιδέες της, αλλά την Κυριακή αρκετοί θεατές της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι απόρησαν καθώς η πολυτελής μάρκα υποχρέωσε τα μοντέλα της να περπατήσουν σε μια γεμάτη λάσπη πασαρέλα για να παρουσιάσουν τη συλλογή της για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023. 

Αρκετά βίντεο και εικόνες από την επίδειξη μόδας εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχναν μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των Kanye West και Bella Hadid, να προσπαθούν να περπατήσουν μέσα στη βαριά λάσπη. 

Η Balenciaga μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο στο Instagram, το οποίο έδειχνε τον Kanye West να φοράει ένα μεγάλο σακάκι flak, δερμάτινο παντελόνι και ένα καπέλο του μπέιζμπολ με κουκούλα. 

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έμειναν μπερδεμένοι από την επίδειξη, με ορισμένους μάλιστα να λένε ότι ήταν σαν ένα «κοινωνικό πείραμα που πήγε στραβά». 

«Φανταστείτε ότι είστε μέρος του Balenciaga ss23 και συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να περπατάτε στη λάσπη», έγραψε ένας χρήστης. 

Ένας άλλος είπε, «Είμαι πεπεισμένος ότι η υψηλή μόδα, ιδιαίτερα η Balenciaga, είναι ένα κοινωνικό πείραμα που στοχεύει στο πόσο μακριά μπορεί να πάει ένα αστείο στη συνείδηση ​​του κοινού χωρίς να το ανακαλύψουν».

Ωστόσο, σύμφωνα με το Indy100, η Denma, η δημιουργική διευθύντρια της Balenciaga, εξήγησε ότι η παράσταση ήταν μια «μεταφορά για το “σκάψιμο” για την αλήθεια και το να είσαι προσγειωμένος»

«Αποφάσισα να μην εξηγώ πλέον τις συλλογές μου και να εκφράζω προφορικά τα σχέδιά μου, αλλά να εκφράζω την κατάσταση του μυαλού μου», πρόσθεσε η Ντέμνα. «Η μόδα είναι μια εικαστική τέχνη και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να τη δούμε μέσα από τα μάτια κάποιου. Είτε σου αρέσει είτε όχι», δήλωσε. 

Διαβάστε επίσης:

James Bond: Ένα… hint για το ποιος θα είναι ο νέος 007

Ελένη Ράντου: «Στην τηλεόραση μετά από μια ηλικία δεν τους αφοράς» (Video)

Μαριάννα Τουμασάτου: Ποιους ρόλους αρνήθηκε να παίξει στην καριέρα της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:36