search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:19
MENU CLOSE

Πάτρα: Ασθενής έφυγε από το νοσοκομείο και κατέρρευσε λίγα μέτρα από την έξοδο…

04.10.2022 11:46
EKAV

Τραγωδία στην Πάτρα όπου ένας ασθενής φεύγοντας από το Νοσοκομείο και λίγα μέτρα από την έξοδο, έχασε τις αισθήσεις του και τελικά πέθανε…

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 2/10/2022, όταν ο 65χρονος που νοσηλευόταν στη Δερματολογική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός και χωρίς να έχει λάβει εξιτήριο.

Κατά την έξοδο του και ενώ βρισκόταν εκτός της κεντρικής πύλης του νοσοκομείου, κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει το tempo24, αμέσως όσοι βρίσκονταν στο σημείο κάλεσαν βοήθεια.

Αμέσως μεταφέρθηκε ξανά στο εσωτερικό του νοσοκομείου, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών που προσπαθούσαν επί μία ώρα να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 65χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Το Α’ Αστυνομικό Τμήμα ανέλαβε να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη και γιατί ο ασθενής έφυγε από την κλινική που νοσηλευόταν.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ανήλικη ασθενής δάγκωσε νοσηλεύτρια και το έσκασε από το Καραμανδάνειο

Εξάρχεια: Αμερικανός δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από άνδρα των ΜΑΤ (videos)

Κόρινθος: «Έκλεισα τα μάτια και περίμενα να πεθάνω» – Συγκλονίζει η 28χρονη που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην σύζυγό της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:16