search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:40
MENU CLOSE

Κόρινθος: «Έκλεισα τα μάτια και περίμενα να πεθάνω» – Συγκλονίζει η 28χρονη που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην σύζυγό της

04.10.2022 09:55
viasmos

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση της 28χρονης στην Κόρινθο, που έπεσε θύμα απαγωγής, ξυλοδαρμού και βιασμού από τον πρώην σύζυγό της.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης όταν ο 33χρονος έστησε καρτέρι στη γυναίκα.

Εκεί ο δράστης έβαλε με τη βία την 28χρονη στο αμάξι και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Ισθμού. Σε όλη τη διαδρομή την ξυλοκοπούσε άγρια χτυπώντας την με μπουνιές στο κεφάλι και στο σώμα

«Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό», περιέγραψε σύμφωνα με το protothema, το θύμα για όσα πέρασε στην ερημιά όπου την οδήγησε ο 33χρονος.

Στη συνέχεια, ο πρώην σύζυγός της προσπάθησε να τη γδύσει με το ζόρι και επειδή εκείνη αντιστάθηκε πήρε έναν αναπτήρα και της έβαλε φωτιά στα μαλλιά.

Ο εφιάλτης για την 28χρονη, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί. Ο 33χρονος, σε κατάσταση αμοκ, την έσυρε μέχρι το σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο όπου τη βίασε.

Η 28χρονη, μητέρα δύο παιδιών, πήγε στο νοσοκομείο καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο ενώ κινδυνεύει να υποστεί αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o κατηγορούμενος της είπε ότι σκόπευε να τη χτυπήσει για να μην μπορεί να παραστεί στα βαφτίσια του παιδιού τους!

Όπως αποκάλυψε η 28χρονη, μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεφτε θύμα κακοποίησης από τον εν διαστάσει συζύγό της ο οποίος το μοιραίο πρωινό την απείλησε πως θα την ρίξει στον Ισθμό.

«Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω»

Η δικηγόρος της 28χρονης, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τη φρίκη που έζησε η πελάτισσά της και όσα περιέγραψε είναι συγκλονιστικά.

«Είναι καλύτερα σωματικά, βελτιώνεται η κλινική εικόνα της και φαίνεται ότι έχει δεχθεί μία σφοδρή επίθεση. Ψυχολογικά δεν είναι καλά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση. Υπήρχε χειροδικία και μετά τον χωρισμό, η οποία δεν έχει καταγγελθεί και αυτός ήταν και ο λόγος της διάστασης. Δεν έμεναν μαζί τους τελευταίους 6 μήνες», ανέφερε αρχικά η κ. Χριστίνα Παναγή.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οικία του φερόμενου ως δράστη, την πήρε μαζί του στο σπίτι του. Με πήρε τηλέφωνο και όταν έφυγε από το σπίτι του και μου είπε μία φράση: “Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω”. Δεν έχει εγκαύματα στο κεφάλι, όσον αφορά στο ότι επιχείρησε να την κάψει», συμπλήρωσε.

«Την είδαν χτυπημένη τα παιδιά, τους είπε μία δικαιολογία και αυτό σε μία μικρή επαρχιακή πόλη διαρρέει απευθείας. Η γυναίκα δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό φοβούμενη ότι υπάρχουν τα παιδιά. Του ζητούσε διαζύγιο και αυτός ήταν ο λόγος που διαπληκτίζονταν. Είναι μία πολύ γλυκιά μητέρα, κάνει δύο δουλειές για να συντηρήσει τα παιδιά της», κατέληξε.

Προφυλακίστηκε ο δράστης

Ο 33χρονος οδηγήθηκε την Δευτέρα (3/10) ενώπιον του Εισαγγελέα ο όποιος – με τη σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή – διέταξε την προφυλάκισή του.

Η συνήγορος της 28χρονης δήλωσε πως η κοπέλα θα ήταν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας στην χώρα. Όπως είπε η δικηγόρος το θύμα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση με μώλωπες σε όλο το σώμα, ενώ δεν μπορούσε να περπατήσει.

Σύμφωνα με το korinthostv, ο αδελφός του θύματος δήλωσε πως «όποια γυναίκα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, πρέπει να μιλήσει».

Το πρώην ζευγάρι έχει δύο παιδιά, 2,5 και 5 ετών, τα οποία μετά το περιστατικό βρίσκονται με την γιαγιά τους.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: «Μου είπε ότι θα πνίξει εμένα και το μωρό και θα αυτοκτονήσει» – Τι ανέφερε στα ασφαλιστικά μέτρα η 31χρονη Άννα (video)

Θεσσαλονίκη: Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει το σκυλάκι που χτύπησε ασυνείδητη οδηγός (Video)

Περιστέρι: Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια – Τι εξετάζουν οι αρχές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:39