search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:55
MENU CLOSE

Σοκ στο Αιγάλεω: Μαθητής και διευθυντής σχολείου πιάστηκαν στα χέρια – Στο νοσοκομείο o 16χρονος και ο διευθυντής

04.10.2022 19:12
epal egaleo xylo- new

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω κατά την οποία ένας 16χρονος μαθητής και ο διευθυντής του σχολείου κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής του σχολείου προσπάθησε να αντιδράσει στην πρόθεση των μαθητών να κάνουν κατάληψη . Σύμφωνα με τους μαθητές, ο διευθυντής αντέδρασε και ήρθε στα χέρια με έναν 16χρονο, πολύ κοντά στην είσοδο του σχολείου.

«Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη, μετά ο μαθητής πήρε έναν κάδο, ο διευθυντής τον απομάκρυνε και άρχισαν να κυνηγιούνται» περιέγραψαν μαθητές μιλώντας στο Mega.

Όπως περιγράφουν οι μαθητές του ΕΠΑΛ, ο 16χρονος πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή, για να τον κυνηγήσει και να τον αναγκάσει να απομακρυνθεί από την είσοδο. Ο εκπαιδευτικός αντέδρασε και όπως υποστηρίζουν παιδιά που ήταν μπροστά, έκανε κεφαλοκλείδωμα στον μαθητή, για να πάρει πίσω το κινητό του.

Ο 16χρονος επιτέθηκε και μια από τις γροθιές που έριξε στον διευθυντή του, κατέληξε σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί, να κοπεί το χέρι του και να χρειαστούν ράμματα, ενώ ο 16χρονος έκανε και μαγνητική στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Στο σχολείο κλήθηκαν αστυνομικοί, με τον διευθυντή να πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται εντάσεις στο σχολείο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, τα πράγματα είχαν ξεφύγει ενώ το σχολείο λειτουργούσε κανονικά. Τότε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν καθηγητής έκανε παρατήρηση σε μαθήτρια. Συμμαθητές της αντέδρασαν και σε διάδρομο του ΕΠΑΛ ήρθαν στα χέρια μαθητές και καθηγητές, σε μια συμπλοκή με ύβρεις και χτυπήματα.

Μετά το επεισόδιο, ο καθηγητής που είχε κάνει την αρχική παρατήρηση απομακρύνθηκε από το ΕΠΑΛ.

Το πρωινό επεισόδιο της Τρίτης (4/10) έχει αναστατώσει γονείς και καθηγητές του ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω που κατά διαστήματα αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη Δευτέρα έγινε σύσκεψη των καθηγητών του ΕΠΑΛ με θέμα την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος του 16χρονου λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς.

Ο μαθητής, έχοντας γνώση για αυτήν τη σύσκεψη, πήγε την Τρίτη στο σχολείο με φίλους του με σκοπό να εμποδίσει την απόφαση.

Τα πράγματα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα τόσο ο διευθυντής όσο και ο μαθητής να καταλήξουν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Ιεράπετρα: Παραμένει αγνοούμενος ο Γερμανός τουρίστας που εξαφανίστηκε από παραλία – Συνεχίζονται οι έρευνες στη θάλασσα

Revenge porn στη Λέρο: 16χρονη μαζί με τον 22χρονο φίλο της εκβίαζαν με ροζ βίντεο συμμαθήτριά της (Video)

Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό την Τετάρτη με βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:54