Δίκη ντράμερ: Διεκόπη για τις 31/10 λόγω προβλημάτων υγείας του κατηγορούμενου - Πήγε στο δικαστήριο με καθετήρα
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο διέκοψε -για τις 31 Οκτωβρίου- τη δίκη του ντράμερ, για σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών την περίοδο 2007-2015, σε κάμπινγκ της Ηλείας.
Σήμερα (5/10) η υπεράσπιση του μουσικού αιτήθηκε την αναβολή της δίκης, επικαλούμενη προβλήματα υγείας του κατηγορούμενου, ο οποίος προσήλθε στο εδώλιο με καθετήρα, αλλά και κώλυμα του συνηγόρου.
Οι δικαστές, με ανάλογη εισαγγελική πρόταση, δεν αποδέχθηκαν το αίτημα του ντράμερ και προχώρησαν στην κλήρωση ενόρκων και διακοπή της δίκης.
Ο πρώην ντράμερ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, τις οποίες φέρεται να τέλεσε σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών.
Οι καταγγέλουσες ισχυρίζονται ότι ο κατηγορούμενος είχε ένα συγκεκριμένο τρόπο δράσης, εκμεταλλευόμενος τις σχέσεις εμπιστοσύνης που είχε αναπτύξει με τις οικογένειες, ώστε να είναι πολύ εύκολο να παρασύρει τα παιδιά.
Διαβάστε επίσης:
Ζάχος Χατζηφωτίου: Το «τελευταίο αντίο» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών (photos)
Φωκίδα: Κατέρρευσε στοά στα μεταλλεία – Εγκλωβίστηκε εργαζόμενος