search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:57
MENU CLOSE

Γέλια και ειρωνείες Πορτοσάλτε για Τσίπρα – «Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να πει για τον Μητσοτάκη…» (video)

05.10.2022 10:54
portosalte105_new

Προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άρης Πορτοσάλτε από τον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπάτησε τους συνταξιούχους, έκανε λόγο για «ανέκδοτο» και λίγο πολύ ισχυρίστηκε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για τον πρωθυουργό.

Όλα αυτά ειπώθηκαν με το γνωστό ειρωνικό ύφος του σχολιαστή του ΣΚΑΪ ό οποίος σε στιγμές ξέσπασε σε γέλια, όσο επαναλάμβανε τις ίδιες ατάκες.

«Είπε ο Τσίπρας το ανέκδοτο για τον Μητσοτάκη ότι εξαπάτησε τους συνταξιούχους; Είπε ο… Τσίπρας, επαναλαμβάνω; Εναντίον του Μητσοτάκη μπορεί να λέμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ό,τι θέλει ο καθένας. Άλλωστε τον βρίζουνε. Του λένε το γενετήσιο ρήμα. Έχουμε φτάσει στο ανώτατο όριο αλλά οκ. Η Δημοκρατία τα έχει αυτά στην Ελλάδα. Αλά Griechenland. Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να πει ό,τι θέλει για τον Μητσοτάκη από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι ελεύθερος. Αλλά επαναλαμβάνω, είπε ο Τσίπρας για τον Μητσοτάκη ότι εξαπάτησε τους συνταξιούχους; Είναι που δεν έχει τα 50 δισ. να κάνει πολιτική μέχρι να σβήσει ο ήλιος, να είναι πρωθυπουργός» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Τα… «συριζογατάκια» κι ο Μαραβέγιας

Στη συνέχεια ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε έμμεση αναφορά και στον Παύλο Πολάκη που κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι δεν ασχολούνται με την υπόθεση Μαραβέγια.

«Αυτή η ιστορία Μαραβέγια έχετε καταλάβει τι είναι; Επειδή κυκλοφορούν κάτι συριζογατάκια και λένε αν μπορούμε να πιάσουμε στο στόμα μας την υπόθεση Μαραβέγια…» είπε ο Πορτοσάλτε με τον Δημήτρη Οικονόμου να απαντά ότι το θέμα έχει κλείσει καθώς δεν προκύπτει χρηματοδότηση…

Διαβάστε επίσης:

Νόνη Δούνια: Ένιωσα μια δυσφορία, πήγα να σηκωθώ και λιποθύμησα (video)

Κυριάκος Πιερρακάκης: Ατύχημα στη Νάξο για τον Υπουργο – Έσπασε το πόδι του

Νέα Δημοκρατία: «Φώναξαν» στον Κυρανάκη για να μην υπάρξουν άλλες αντιδράσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:57