search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:17
MENU CLOSE

Θοδωρής Μαραντίνης: Περνά στην αντεπίθεση και ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών του

05.10.2022 16:25
maradinis_new

Νέες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς ο τραγουδιστής ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών του.

Με βάση τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Θοδωρής Μαραντίνης φαίνεται να ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών του, από την πρώην σύζυγό του.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στις δικαστικές αίθουσες για το θέμα της διατροφής των παιδιών τους. Ο Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν κατέβαλε στην παρουσιάστρια το χρηματικό ποσό που για την διατροφή των παιδιών τους.

Η νέα αυτή εξέλιξη με τον Θοδωρή Μαραντίνη να ζητά συνεπιμέλεια ακούγεται για πρώτη φορά.

Ο τραγουδιστής από τον Νοέμβριο του 2020, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό τους, συμμετείχε στην καμπάνια συνεπιμέλειας, χωρίς να αφήνει να εννοηθεί κάποιο πρόβλημα συνεννόησης, σε ό,τι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα. 

Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2019 και μοίρασαν τα περιουσιακά στοιχεία τους, αποφάσισαν και για την επιμέλεια των παιδιών τους. Με βάση το ρεπορτάζ, ο Θοδωρής Μαραντίνης συμφώνησε με την πρώην συζυγό του, να έχει εκείνη την πλήρη επιμέλεια και εκείνος να βλέπει τα παιδιά του δύο φορές την εβδομάδα.

Μάλιστα ανάμεσα στα συμφωνηθέντα, ήταν και το γεγονός ότι ο τραγουδιστής θα κατέβαλλε 2.000 ευρώ τον μήνα, για κάθε ένα από τα δύο παιδιά του. Όπως αναφέρθηκε, όλα αυτά είχαν υπογραφεί επίσημα, με τη συμφωνία και των δύο.

Διαβάστε επίσης:

Κλόε Καρντάσιαν: Το αποτυχημένο photoshop και η «κατακραυγή» στα social (Photo)

Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής» (Video)

Tom Brady – Gisele Bundchen: Τίτλοι τέλους για το γνωστό ζευγάρι – Προσέλαβαν δικηγόρους για το διαζύγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:16