search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:16
MENU CLOSE

Πεντοζάλη στο Τουίτερ από τη συμμετοχή του Γεροντιδάκη στη σειρά «Σασμός»

07.10.2022 13:09
giorgos-gerontidakis-new

Από κορύφωση σε κορύφωση το πάνε εκεί στη σειρά «Σασμός». Από την αρχή της βδομάδας και ειδικότερα από προχθές με την εντολή θανάτου για τους Σταματάκηδες τα επεισόδια «βαράνε» τριαντάρια στα μερίδια τηλεθέασης- δηλαδή εκείνη την ώρα στους δέκα που βλέπουν τηλεόραση οι τρείς είναι συντονισμένοι στον Alpha για το «Σασμό».

Χθες πάλι έγινε το «έλα να δεις». Δεν ήταν μόνον η δολοφονική επίθεση που έστειλε στο νοσοκομείο τον Αστέρη.

Αναστάτωση προκλήθηκε και με την ένταξη στην ιστορία του Γιώργου Γεροντιδάκη, του Μελέτη, ντε, από τις «Άγριες μέλισσες».

Τα μηχανάκια της Nielsen ζαλίστηκαν (29,5% μερίδιο) και στο τουίτερ έγινε χαμός. Διότι ο Γεροντιδάκης κάνει έναν αστυνομικό, τον Λευτέρη Ορφανό που μπλέκεται κι εκείνος στον «πόλεμο» ανάμεσα σε Βουρλάκηδες και Σταματάκηδες. Αστυνομικός καριέρας καταφθάνει στην Άνω Ποριά αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο του Στεφανή με οποιονδήποτε τρόπο. Την ίδια στιγμή, ο Λευτέρης Ορφανός θα έρθει «κοντά» με τη Θοδώρα κι ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είχε σκοπίμως ορισμένα πλάνα στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου, αλλά οι τηλεθεατές της σειράς τον αποθέωσαν στα σόσιαλ μίντια και περιμένουν την εξέλιξη της ιστορίας για να τον απολαύσουν.

Διαβάστε επίσης:

Ραδιόφωνο: Χορός εκατομμυρίων δευτερολέπτων διαφήμισης – Καλύτερη η «εικόνα» σε σχέση με το περσινό οκτάμηνο

ΑΝΤ1: Τέλος ο «Εκατομμυριούχος», αλλά μέχρι την άνοιξη

«Η Γη της Ελιάς»: O Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για τις εξελίξεις της δεύτερης σεζόν – Τα spoiler που έδωσε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58