search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:59
MENU CLOSE

Σταμάτης Φασουλής: «Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα» (Video)

08.10.2022 16:39
stamatis_fasoulis

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για το J2US, το οποίο κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 20:00, την επιστροφή του στη θέση του κριτή και τη σχέση του με τους υπόλοιπους, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

«Δεν έχω βαρεθεί να πηγαίνω στο J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι αγαπησιάρης προς όλους και είναι κι ο ίδιος αγαπητός σε όλους. Είναι ένας λόγος για το σόου», σχολίασε και ανέφερε ότι θα του λείψει πολύ η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία δεν θα βρίσκεται φέτος μαζί τους. «Θα μου λείψει η Μαρία Μπακοδήμου. Είχαμε γίνει μια παρέα, περνούσαμε πάρα πολύ ωραία, με μυστικά που δεν λέγαμε ούτε στους δικούς μας ανθρώπους, ανταλλάξαμε ζωές σχεδόν», δήλωσε.

Αναφορικά με τη Δέσποινα Βανδή και το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη είπε πως δεν είχε καταλάβει το παραμικρό, μέχρι τη στιγμή που ανακοινώθηκε. Μάλιστα, δήλωσε πως θα τη σκηνοθετούσε. «Βεβαίως, θα την σκηνοθετούσα. Την είχα δει στο Mama Mia και ήταν εξαιρετική. Έχω κάτι υπόψη μου, αλλά θέλει ακόμα δύο χρόνια να μεγαλώσει ηλικιακά, ο ρόλος είναι για μεγαλύτερη ηλικία».

Αναφορικά με τα χρήματα που κέρδισε από τη δουλειά του και τους έρωτες που έζησε, σημείωσε: «Από την δουλειά μου έβγαλα πολλά χρήματα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν χρειάζεται να δουλεύω από εδώ και πέρα. Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα». Τέλος, αναφέρθηκε στη σάτιρα στη σύγχρονη κοινωνία. «Λόγω του πολιτικά ορθού η σάτιρα και η κωμωδία “πνίγονται” σήμερα. Ο κόσμος γίνεται πιο πουριτανός, πιο αντισηπτικός. Ζούμε σε ένα περιβάλλον αποστειρωμένο», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μάνεσης: «Άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους για τα νούμερα» (Videos)

Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας: «Πνιγόμουν κυριολεκτικά από το σοκ»

Τα «σιγουράκια» της τηλεθέασης και τα νέα σίριαλ με δυναμική 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32