search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:52
MENU CLOSE

Κολωνός: Σοκάρουν τα στοιχεία για τον εφιάλτη της 12χρονης – Πώς «ψάρευε» πελάτες ο 53χρονος

10.10.2022 17:25
kolonos-12-new

Σοκάρουν τα στοιχεία για τον 53χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

Ο 53χρονος που ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη, όπως και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του, φέρεται να είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους πελάτες του και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επικοινώνησαν μαζί του περισσότερα από 200 άτομα.

Ειδικότερα, όπως δειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ο 53χρονος είχε δεχτεί, μέσω chat στο οποίο αναρτούσε τα βίντεο με τους βιασμούς της ανήλικης, 213 τηλεφωνικές κλήσεις, από εν δυνάμει πελάτες.

Το παιδί φέρεται πως έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον 10 άνδρες, ενώ φέρεται να έχει προκύψει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ότι ο 53χρονος είχε φτιάξει ειδικό προφίλ για τη 12χρονη στην εφαρμογή blindchat.

Τα ραντεβού με τους υποψηφίους πελάτες  βιαστές δίνονταν κοντά στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια, ενώ οι βιασμοί γίνονταν κατά βάση στα αυτοκίνητά τους.

«Από ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος απειλούσε και εκβίαζε το παιδί ότι αν μιλήσει για τη φρίκη την οποία υπέστη στα χέρια του, δεν θα έδινε φαγητό στην οικογένεια της και θα σκότωνε την ίδια και τα αδέρφια της.

Ο 53χρονος φέρεται μάλιστα να απειλούσε ακόμη και με όπλο την ανήλικη προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. 

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος.

«Προσπαθούμε να στηρίξουμε την κόρη μας και τα υπόλοιπα παιδιά μας και θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχει υποστεί το παιδί μας από τον κατηγορούμενο. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί, το οποίο πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του» δήλωσε η μητέρα της 12χρονης.

Ο 53χρονος κατηγορείται για αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.α.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να βιάσουν το κοριτσάκι και βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: «Χειροπέδες» σε σεσημασμένο παιδόφιλο – Κακοποιούσε αδελφάκια 7 και 8 ετών

Δίκη Χρυσής Αυγής – Παναγιώτης Φύσσας: «Είδα τον Παύλο πεσμένο με τα μάτια ανοιχτά – Ήταν οργανωμένο έγκλημα»

Λιανοκλάδι: Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία – Δεν υπάρχουν τραυματισμοί (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:51