search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:13
MENU CLOSE

Σεπόλια: Προθεσμία πήρε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη (video)

10.10.2022 14:27
sepolia_viastis

Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη (12/10) ζήτησε ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια.

Ο 53χρονος που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της ανήλικης αλλά και για μαστροπεία, αποχώρησε συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων αμίλητος από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ενώ δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Προθεσμία ζήτησε και πήρε και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του που θα απολογηθεί επίσης την Τετάρτη (12/10).

Σοκάρουν τα στοιχεία – Πάνω από 200 οι επίδοξοι βιαστές

Όπως έγινε γνωστό περισσότεροι από 200 υποψήφιοι βιαστές φέρεται να είχαν ενδιαφερθεί για τη 12χρονη που εξέδιδε ο 53χρονος στα Σεπόλια, ενώ σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής 10 άνδρες φαίνεται πως το είχαν κάνει και πράξη…

Τα ραντεβού με τους υποψηφίους πελάτες βιαστές δίνονταν κοντά στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια, ενώ οι βιασμοί γίνονταν κατά βάση στα αυτοκίνητά τους.

«Από ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος απειλούσε και εκβίαζε το παιδί ότι αν μιλήσει για τη φρίκη την οποία υπέστη στα χέρια του, δεν θα έδινε φαγητό στην οικογένεια της και θα σκότωνε την ίδια και τα αδέρφια της.

Ο 53χρονος φέρεται μάλιστα να απειλούσε ακόμη και με όπλο την ανήλικη προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. 

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: «Χειροπέδες» σε σεσημασμένο παιδόφιλο – Κακοποιούσε αδελφάκια 7 και 8 ετών

Δίκη Χρυσής Αυγής – Παναγιώτης Φύσσας: «Είδα τον Παύλο πεσμένο με τα μάτια ανοιχτά – Ήταν οργανωμένο έγκλημα»

Λιανοκλάδι: Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία – Δεν υπάρχουν τραυματισμοί (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11