search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:49
MENU CLOSE

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν ενδιαφέρεται για τον Εμπαπέ, σύμφωνα με τη Marca

11.10.2022 21:41
kilian_new

Σε απλή… μάρτυρας του νέου σήριαλ της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Εμπαπέ, στο οποίο δεν πρόκειται να εμπλακεί, θα εξελιχθεί αυτή τη φορά η Ρεάλ Μαδρίτης.

Άλλωστε, όπως υπογραμμίζει η ισπανική «Marca», η ομάδα δεν πρόκειται να ασχοληθεί με έναν ποδοσφαιριστή που αρνήθηκε να γίνει μέλος της σε δύο περιπτώσεις, προτιμώντας τον πακτωλό χρημάτων που του προσέφερε η Παρί.

Η «Marca», μάλιστα, κάνει αναφορά σε δημοσίευμα της για τον Γάλλο επιθετικό και στα προβλήματα που έχει ο Εμπαπέ στα αποδυτήρια, λόγω της έλλειψης σεβασμού του προς σπουδαίους παίκτες ο Μέσι και ο Νεϊμάρ, ειδικά στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου.

Όσο για το τι σχεδιάζει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης; Ο Γάλλος είχε την επιλογή του να ενταχθεί σε αυτή, αλλά ακολούθησε τον δρόμο της παραμονής του στο Παρίσι. Άλλωστε ο Μπαπέ δεν έχει θέση στην τωρινή ομάδα, στην οποία πρωτοστατούν οι Ροντρίγκο, Βινίσιους και Μπενζεμά.

Η Ρεάλ «χτίστηκε» χωρίς τον Εμπαμπέ από τότε που ο Γάλλος επέλεξε τα χρήματα και τη δύναμη της Παρί τον Μάιο. Δεν ταιριάζει στα μελλοντικά σχέδια μιας ομάδας που σχεδιάστηκε από τον Κάρλο Αντσελότι και αυτό δεν αλλάζει…

Ο Εμπαπέ, άλλωστε, δύσκολα θα βρει ομάδα που να πλησιάζει τα χρήματα που του καταβάλει η Παρί. Το Forbes τον ανακήρυξε ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή με 150 εκατομμύρια ευρώ και κανείς δεν πρόκειται να πλησιάσει αυτό το ποσό ή, τουλάχιστον, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να το κάνει. Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι το μέλλον του Μπαπέ δεν έχει «σταθμό» στη Μαδρίτη…

Διαβάστε επίσης:

Αφιέρωμα – ταινία της FIBA για τον Βασίλη Σπανούλη

Απολαυστικός Ιμπραχίμοβιτς στο… ντεμπούτο στο Tik Tok: «Μάντεψε ποιος είναι εδώ»

Έρλινγκ Χάαλαντ: Η ειδική διατροφή που ακολουθεί περιλαμβάνει καρδιά και συκώτι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:48