search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:10
MENU CLOSE

Αλεξάνδρος Νικολαΐδης: Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του Ολυμπιονίκη

14.10.2022 09:51
nikolaidos olympionikis new

Την τελευταία επιθυμία του εκφράζει στο συγκλονιστικό μήνυμα που άφησε ο πρωταθλητής του ταεκβοντό Αλέξανδρος Νικολαϊδης που έφυγε από τη ζωή στα 43 του.

Φρόντισε να περιγράψει  «το αποτύπωμα», όπως έγραψε, που ήθελε να αφήσει στην κοινωνία.
Όπως γράφει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης «αν ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή για κάποιο σκοπό, εγώ έχω αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός. Να προσφέρω ελπίδα μέσα από όσα κατάφερα στην ζωή μου, από τα όμορφα μέχρι τα άσχημα».

«Για αυτόν τον λόγο, τα δύο μου αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια, της Αθήνας και του Πεκίνο, που για χρόνια κρύβω καλά, ήρθε η ώρα να βγουν και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, στις παναθρώπινες αξίες.

Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου» περιγράφει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και καταλήγει για το θέμα αυτό:

«Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου. Αυτό είναι το αποτύπωμα που θέλω να αφήσω στην κοινωνία, αυτή είναι η κληρονομιά που θέλω να μείνει στα παιδιά μου».

Διαβάστε επίσης

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Πανελλήνιες 2022: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων – Από Δευτέρα οι εγγραφές

Βιασμός 12χρονης: Έρχονται και νέες συλλήψεις (Video)




google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:10