search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 18:44
MENU CLOSE

Κολωνός: Από την Τήνο η μητέρα της 12χρονης – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

14.10.2022 14:33
kolonos mitera

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (17/10) ζήτησε και πήρε η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών και εκπόρνευσης στον Κολωνό.

Η μητέρα της 12χρονης, σύμφωνα με το Cyclades24.gr, έχει καταγωγή από την Τήνο, όπου έζησε αρκετά χρόνια με την οικογένειά της.

Οι κάτοικοι του νησιού δηλώνουν συγκλονισμένοι με τις εξελίξεις της υπόθεσης και όλοι κάνουν λόγο για μια οικογένεια ήσυχη.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ρεπορτάζ, η μητέρα της 37χρονης συνεχίζει να διαμένει και να εργάζεται στο νησί της Τήνου σε γηροκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης ήταν ορφανή από πατέρα, ο οποίος ήταν από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα από τη Νάξο, δεν είχαν ποτέ την οικονομική ευχέρεια ενώ τόσο η τοπική κοινωνία όσο και η εκκλησία, τους βοηθούσε.

Η τοπική κοινωνία της Τήνου είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένη από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση και αναμένει να αποδειχτεί αν η 37χρονη μητέρα εμπλέκεται σε αυτό το φρικτό έγκλημα.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή Δεβετζή: Ξέσπασε σε κλάματα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – «Χάθηκε ένα τόσο αξιολάτρευτο πλάσμα» (video)

Βόλος: Δεν τα κατάφερε η 24χρονη που κατέρρευσε σε εστιατόριο

Κώστας Κωστόπουλος: Ποινική δίωξη στον σκηνοθέτη για βιασμό – Τι απαντά ο δικηγόρος του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 18:43