search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:20
MENU CLOSE

Προειδοποιεί η Παγώνη: Έρχεται εκρηκτικό κοκτέιλ κορωνοϊού και γρίπης (Video)

14.10.2022 11:24
pagoni new

Δεν ξεμπερδέψαμε με τον κορωνοϊό. Το μήνυμα αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να περάσει η πρόεδρος της ΕΙΝΠΑ Ματίνα Παγώνη θέλοντας να μας κάνει να μην εφησυχάζουμε.

Μάλιστα μιλησε στην τηλεόραση για το εκρηκτικό κοκτέιλ κορωνοϊού και γρίπης λέγοντας πως ο Οκτώβριος είναι ο καιρός των ιώσεων, ενώ ο κορωνοϊός παρουσιάζει έξαρση, ιδιαίτερα στην Ευρώπη.

«Υπάρχει μία αύξηση γύρω στο 8 με 10%, πολύ περισσότερο στην Ευρώπη. Υπάρχει αύξηση νοσηλευομένων στην Ιταλία και την Αγγλία και έχει ξεκινήσει ο προβληματισμός σε όλους μας.

Θα μπει η γρίπη, έχουν μπει ήδη άλλες ιώσεις, χρειάζεται προσοχή γιατί θα δημιουργηθεί αυτό το εκρηκτικό κοκτέιλ κορωνοϊού και γρίπης» επισημαίνει στο Μega.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ επανέλαβε πως οι πολίτες θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης και του κορωνοϊού, ενώ οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να λάβουν όλες τις δόσεις του εμβολίου, καθώς και του επικαιροποιημένου, ώστε να μη φτάσουν στις ΜΕΘ.

«Εάν κάνει όλες τις δόσεις και το επικαιροποιημένο, έχει υποκείμενα νοσήματα και είναι μεγάλης ηλικίας, μπορεί να νοσηλευτεί, αλλά δεν θα κάνει τις επιπλοκές σε μεγάλο ποσοστό» εξήγησε.

Η Ματίνα Παγώνη τόνισε τέλος πως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε να φοράμε τη μάσκα μας όπου χρειαστεί, είτε πρόκειται για εσωτερικό είτε για εξωτερικό χώρο.

Διαβάστε επίσης

Κολωνός: Στη φυλακή Γρεβενών ο Μίχος, στην Τρίπολη ο Σοφιανίδης

Λιβαδειά: 17χρονη καταγγέλλει τον βιασμό της από δύο άνδρες – Την έβαλαν με τη βία στο ΙΧ τους

Άρης για Νικολαΐδη: «Το μεγαλύτερο μετάλλιο το πήρες “φεύγοντας”…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:19