search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:06
MENU CLOSE

Άννα Κορακάκη: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

15.10.2022 19:10
Anna Korakaki_new

Απίθανη παρουσία από την Άννα Κορακάκη στο Κάιρο και εκτός από την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατάφερε να ανέβει ξανά σε βάθρο παγκόσμιου πρωταθλήματος, όπως έκανε 4 χρόνια πριν, κατακτώντας αυτή τη φορά το Ασημένιο μετάλλιο.

Η Κορακάκη πέρασε με την υψηλότερη βαθμολογία στον αγώνα του Χρυσού μεταλλίου με σκορ 255.6 κι εκεί κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Κινέζα, Κέιμαν Λου.

Η Λου δεν λύγισε από την παρουσία της κατόχου του τίτλου, είχε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα και αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια με σκορ 16-10.

Το Χάλκινο μετάλλιο και το Ολυμπιακό εισιτήριο πήρε άξια η Ζοράνα Αρούνοβιτς, η οποία με δάκρυα στα μάτια πανηγύρισε την επιτυχία στην αγκαλιά της μητέρας της και στην συνέχεια με την αγαπητή της φίλη Άννα Κορακάκη.

Την τέταρτη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κέρδισε η Αρμένισσα, Ελμίρα Καραπέτιαν, η οποία ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην 5η θέση.

Η Κινέζα, Ξιου Λι, αν και κατέλαβε την 4η θέση δεν δικαιούται πρόκριση, γιατί επιτρέπεται μόνη μια αθλήτρια από κάθε χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Αλέξανδρου Νικολαΐδη: Η συγκλονιστική στιγμή με τον Μουρούτσο να μεταφέρει τα Ολυμπιακά μετάλλιά του (Photo)

Κίνα: Διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει βία επί της Ταϊβάν ως έσχατη επιλογή

Τουρκία: Ανασύρθηκε και ο τελευταίος αγνοούμενος ανθρακωρύχος – Στους 41 οι νεκροί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:03