search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:41
MENU CLOSE

Βιασμός 19χρονης από αστυνομικούς στο Τμήμα Ομονοίας: «Ανταποκρίθηκα από φόβο, βρισκόμουν σε σοκ» (Video)

16.10.2022 14:50
omonoia_at

Μέρος της κατάθεσης της 19χρονης, που κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο αστυνομικούς της Ομάδας Δίας στο Τμήμα Ομονοίας, έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ.

Η νεαρή κοπέλα στην κατάθεσή της περιγράφει τις φρικτές στιγμές που έζησε, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, όταν πάνω στη συζήτηση οι δύο ειδικοί φρουροί της είπαν «ότι περίπου στη 1 θα τελείωνε η βάρδιά τους και να πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να γνωριστούμε καλύτερα».

«Θυμάμαι που μου είπαν να καθίσουμε σε καφετέρια που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο τμήμα, η οποία ήταν κλειστή λόγω ώρας και συζητούσαμε. Έπειτα μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου που βρισκόταν το τμήμα. Συμφώνησα και με οδήγησαν μετά τη σκοπιά στην είσοδο, δεξιά στον χώρο του ισογείου, και αφού κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα η οποία δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι», συνεχίζει η 19χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Οι Δεκατιανοί».

»Μπήκα στο δωμάτιο μαζί με τους τρεις αστυνομικούς. Κάθισα ενώ εκείνοι στέκονταν όρθιοι, και συνομιλούσαμε. Τότε ο (…) είπε να σας αφήσω μόνους με τα παιδιά και έφυγε γνωρίζω πού πήγε. Έπειτα έφυγε και ο (…) πάλι με το πρόσχημα να μας αφήσει μόνους», αναφέρει.

«Ο τελευταίος χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα και εγώ, παρότι στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα, στη συνέχεια από φόβο ανταποκρίθηκα και εγώ και τον φίλησα. Μετά έβγαλε τη ζώνη και το όπλο του. Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω», κατέθεσε.

«Πονούσα, μου έλεγε μην φωνάζεις»

Το κορίτσι στη συνέχεια περιγράφει πως φοβόταν και αυτός στη συνέχεια τη βίασε. «Πονούσα πολύ και έβγαλα αναφώνησα πόνου και μου είπε μην φωνάζεις», είπε. Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε, μπήκε ο δεύτερος αστυνομικός και άρχισε να την αγγίζει: «Είδα πάνω στη στολή του ότι φορούσε κάμερα στην οποία αναβόσβηνε το φως. Φοβήθηκα μην με βιντεοσκοπεί».

Η κοπέλα όπως λέει αιμορραγούσε και την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε γιατρό: «Δεν με χτύπησαν και δεν μου άσκησαν εν γένει σωματική βία. Δεν με απείλησαν ότι θα μου κάνουν κακό αλλά φοβήθηκα πολύ για τη σωματική μου ακεραιότητα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δικηγόρος αστυνομικού: «Με τη συναίνεσή της η σεξουαλική πράξη»

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του ενός εκ των αστυνομικών.

Αποκαλύπτοντας μέρος της υπερασπιστικής γραμμής του πελάτη του ισχυρίστηκε ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της 19χρονης, επικαλούμενος μήνυμα που φέρεται να έστειλε η κοπέλα στον εντολέα του στο οποίο «του εξέφραζε την ανησυχία της μήπως την κακοχαρακτηρίσει».

Ο Δημήτρης Ζορμπάς υποστήριξε ότι η 19χρονη πήγε μόνη της στο Τμήμα και αναρωτήθηκε γιατί «δεν αντέδρασε, δεν εναντιώθηκε, δεν πρόβαλε αντίσταση. Ήταν σε δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα, δεν ακούστηκε τίποτα;».

Διαβάστε επίσης:

Κάρπαθος: Βρέθηκαν συντρίμμια γερμανικού αεροσκάφους από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Λαμία: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια σε κατάστημα εστίασης

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στους πλημμυροπαθείς της Κρήτης μέρος των εσόδων από τα ολυμπιακά μετάλλια – Η απόφαση της συζύγου του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:39