search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:56
MENU CLOSE

Κολωνός: Ποινική έρευνα για το ενδεχόμενο να έχουν υποστεί σεξουαλική βία τα αδέλφια της 12χρονης

17.10.2022 19:08
mana kolonos765- new

Εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τα αδέλφια της 12χρονης να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος.

Ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες να διενεργήσουν λεπτομερή έρευνα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ενώ τω μεταξύ, νωρίτερα η μητέρα της 12χρονης προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, την ώρα που η 37χρονη φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες.

Η γυναίκα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της ήταν απόλυτη, σύμφωνα με την υπεράσπιση της, ότι δεν έχει διαπράξει κάτι σε βάρος του παιδιού.

Κλαίγοντας και πολλές φορές μην μπορώντας να μιλήσει, έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που της τέθηκαν με βασικότερο όλων την εξήγηση της για τέσσερα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμό της.

Τα εμβάσματα αφορούν πόσα των 25, 25, 20 και 40 ευρώ και η κατηγορούμενη φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας, ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.

Αποτροπιασμός από την κατάθεση της 12χρονης

Σοκαριστικά στοιχεία από τη δράση του Ηλία Μίχου, του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η κατάθεση του κοριτσιού στις Αρχές.

Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα της 12χρονης, ο Μίχος την πήγαινε σε οίκο ανοχής όπου την υποχρέωνε να συνευρίσκεται με 5 άνδρες μέσα σε μισή ώρα.

Το κορίτσι περιέγραψε στους αστυνομικούς το κτίριο, όπου βρισκόταν ο οίκος ανοχής, αλλά και πρόσωπα. Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο 53χρονος πωλούσε φωτογραφίες της έναντι 25 ευρώ

Επιπλέον, ο Μίχος είχε δώσει στο παιδί σαφείς οδηγίες για την τραπεζική κάρτα της μητέρας της, να παρατηρήσει πού την έβαζε και να την πάρει. Σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού, ο οίκος ανοχής που την πήγαινε ο 53χρονος είχε γκρι χρώμα και βρίσκονταν κοντά στα Σεπόλια.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του για την ημέρα των γενεθλίων του

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο Μίχος την πήγαινε σε οίκο ανοχής – Βρισκόταν ακόμη και με πέντε άνδρες μέσα σε μισή ώρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:54