search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:25
MENU CLOSE

Σελίνα Γκόμεζ – Χέιλι Μπίμπερ: Πρώην και νυν άφησαν τις… διαφορές τους και πόζαραν αγκαλιά! (Photos)

17.10.2022 09:06
gomez-mpimper-new

Η πολύχρονη σχέση τους είχε απασχολήσει ιδιαιτέρως τον ξένο Τύπο, ενώ ακόμα περισσότερο είχε σχολιαστεί ο πολύκροτος χωρισμός τους.

Ο λόγος για τον Τζάστιν Μπίμπερ και τη Σελίνα Γκόμεζ. Όπως είναι γνωστό, ο τραγουδιστής προχώρησε σε γάμο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έπειτα από τον χωρισμό του με αποτέλεσμα πολύ να θεωρήσουν ότι η Χέιλι Μπίμπερ μπήκε ανάμεσα σε εκείνον και την Γκόμεζ.

Οι θαυμαστές των δυο πλευρών είχαν διχαστεί με κάποιους να στηρίζουν τη Γκόμεζ και να επιτίθενται κατά της Μπίμπερ, τη στιγμή που οι δυο γυναίκες απέφευγαν να σχολιάσει η μια την άλλη δημοσίως. Σε κάθε περίπτωση, δεν έλειπαν οι… υπόγειες αιχμές εκατέρωθεν.

Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου που οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν σε ένα γκαλά του Academy Museum, ποζάροντας αγκαλιά.

Η Σελίνα Γκόμεζ, επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι που είχε συνδυάσει με κοσμήματα του Cartier.

Η Μπίμπερ, από την άλλη, επέλεξε ένα ολομαύρο στραπλες φόρεμα του οίκου Yves Saint Lauren από την ανοιξιάτικη συλλογή ’23.

Πρόσφατα, η Χέιλι τοποθετήθηκε σχετικά με τον γάμο της με τον τραγουδιστή, ενώ διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να υπήρξε το τρίτο πρόσωπο.

«Όταν γνωριστήκαμε δεν είχε σχέση. Δεν είναι άλλωστε του χαρακτήρα μου να μπλέκω ανάμεσα σε ζευγάρια» τόνισε.

Από την πλευρά της η Γκόμεζ, λίγο μετά από αυτή τη συνέντευξη, ζήτησε από τους ακολούθους της να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον της Μπίμπερ λέγοντας ότι αφενός είναι άδικες και αφετέρου δεν ταιριάζουν στο ύφος της.

Πάντως, παρόλο που οι δυο γυναίκες φωτογραφήθηκαν μαζί, δεν είναι γνωστό αν βρήκαν τον χρόνο να μείνουν μόνες και να μιλήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Γερολυμάτος: «Την γυναίκα μου δεν την απάτησα ακριβώς, περίπου» (Video)

Βασιλική Ανδρίτσου: «Είναι η γυναίκα στην Ελλάδα σήμερα ελεύθερη επειδή δεν φοράει μαντίλα;»

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν ήταν απλώς κακοποίηση, κινδύνεψε η ζωή μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50