search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:31
MENU CLOSE

Βγήκε παγανιά το «Oruc Reis» στο Αιγαίο, οι κατ´ ιδίαν συναντήσεις Μητσοτάκη-Δένδια και τα «συγκλονιστικά» σήριαλ των υποκλοπών

17.10.2022 06:00
«Oruc Reis»_new

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

⁃ Ζοφερή η πραγματικότητα όταν εδώ και μέρες όταν έχεις ως πρώτο θέμα την άθλια αυτή ιστορία με τον βιασμό του 12χρόνου κοριτσιού, από κάτι άθλιους τύπους. Οι έρευνες συνεχίζονται και ελπίζουμε να αποκαλυφθούν όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την απίστευτη ιστορία. Κομματικές αντιπαραθέσεις δεν χρειάζεται σ’ αυτή την υπόθεση και καλά θα κάνουν διάφοροι να μην δίνουν αφορμές με ανόητα σχόλια και αναλύσεις.

-Στην ατζέντα και αυτή την εβδομάδα τα Ελληνοτουρκικά. Το ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας άρχισε να κόβει βόλτες και οι εκτιμήσεις που υπάρχουν -και η πληροφόρηση κυρίως που έχει η κυβέρνηση- είναι ότι δεν προβλέπεται επεισόδιο τουλάχιστον σ’ αυτή τη χρονική συγκυρία.

⁃ Σε ό,τι αφορά το θέμα της αναβάθμισης των τουρκικών F-16 από τις ΗΠΑ, είπαμε έχει δρόμο ακόμα, αλλά στο τέλος οι Αμερικάνοι θα το κάνουν -κι όχι τούρκοι θα το πετύχουν- γιατί έτσι διασφαλίζουν τα συμφέροντα τους. Τα δικά μας -γι’ αυτούς- προφανώς έπονται.

⁃ Σωστή απόφαση η αναβάθμιση του ΚΥΣΕΑ σ’ ένα επιτελικό όργανο που σε τακτά διαστήματα θα εξετάζει τα δεδομένα που προκύπτουν κάθε φορά, στα εθνικά θέματα, αλλά χρήσιμο είναι και καμιά κατ´ ιδίαν συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων σε βάθος, του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εξωτερικών. Εκτός αν έχει γίνει εδώ κι ένα χρόνο και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα!

⁃ Η εξεταστική επιτροπή και τα πορίσματα για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, έλαβε τέλος. Όχι όμως ότι κλείνει η υπόθεση. Λένε, ότι η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική. Σαν το trailer του… «Σασμού» ακούγεται αυτό, αλλά αν γίνει, θα έχουμε πολιτικό σεισμό.

⁃ Το γράφω καλού-κακού, αλλά εγώ πάντως κρατώ μικρό καλάθι.

Διαβάστε επίσης:

Τα δυο καυτά θέματα που θα κρίνουν τις εκλογές και ποιοι είναι οι δυο διαμεσολαβητές για να αποφευχθεί το θερμό επεισόδιο

Ο βόρβορος επι Κολωνώ, οι άθλιες πολιτικές κόντρες και η παρέμβαση Ντογιάκου

Οι εκτιμήσεις για θερμό επεισόδιο, το φλερτ στην Καϊλή για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και οι χαμηλές πτήσεις του Επιτρόπου Σχοινά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07