search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:00
MENU CLOSE

Βιασμός στο Α.Τ Ομόνοιας: Ο Κούγιας θεωρεί ότι «η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της» (video)

18.10.2022 09:49
kougias_new

Ευθύνες στο θύμα επιχείρησε να καταλογίσει ο δικηγόρος ενός εκ των δύο αστυνομικών που κατηγορούνται ότι βίασαν μια 19χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, Αλέξης Κούγιας.

Οι δύο αστυνομικοί αφέθησαν χθες ελεύθεροι, απόφαση που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο δικηγόρος προσπάθησε να αποδομήσει το κατηγορητήριο, επιμένοντας μάλιστα πολύ στο γεγονός ότι η καταγγελόμενη πράξη βιασμού, που σύμφωνα με τον πελάτη του έγινε με τη συναίνεση της 19χρονης, δεν έλαβε χώρα εντός του αστυνομικού τμήματος, αλλά στο ισόγειο του κτιρίου.

Παράλληλα έκανε λόγο για «φαντασίωση» (!) που ικανοποίησε το θύμα, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν αποδείχθηκε βιασμός γιατί «δεν βρέθηκε ούτε ένας μώλωπας».

Όπως είπε μάλιστα οι δύο αστυνομικοί έκαναν ένα λάθος καθώς, απλώς… «υπέκυψαν» επειδή κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με τη… φύση!

«Έμεινε η εντύπωση συνολικά ότι έγινε κάτι στο αστυνομικό τμήμα μέσα. Υπάρχει μεν αστυνομικό τμήμα, αλλά αυτό εδρεύει στον 2ο και 3ο όροφο. Το ισόγειο και ο πρώτος όροφος στο παρελθόν ήταν αστυνομικό τμήμα, πλέον δεν είναι και έχουν μείνει κάποια υπόλοιπα εγκαταστάσεων, όπου στο ισόγειο ήταν τα αποδυτήρια» είπε αρχικά μιλώντας στο Mega ο Αλέξης Κούγιας.

«Μία νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι στο αστυνομικό τμήμα -ενώ δεν είναι αληθές- έγινε μία πράξη βιασμού. Όταν διάβασα τη δικογραφία, που μου την έφεραν συγγενείς του αστυνομικού, διαπίστωσα ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Μία κοπέλα πράγματι, στις 10 τη νύχτα, ήταν με τη φίλη της στην περιοχή του Θησείου. Μαζί με τη φίλη της πλησίασαν τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και άρχισαν να τους φλερτάρουν» ανέφερε.

«Τελικώς, οι δύο αστυνομικοί αποχώρησαν για να επιστρέψουν στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Ενώ έφυγαν, μετά από μιάμιση ώρα η κοπέλα πήγε μόνη της, με δική της πρωτοβουλία και τους είπε ότι βρίσκεται έξω από τις εγκαταστάσεις του αστυνομικού τμήματος, σε μία καφετέρια. Μιλούσαν μαζί και σε κάποια στιγμή τους ζήτησε να την ξεναγήσουν στο ΑΤ. Αυτά προκύπτουν μέσα από επικοινωνίες μέσω Facebook και από κάμερες ασφαλείας» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε πως οι αστυνομικοί και η 19χρονη συνευρέθηκαν, χωρίς όμως να πει κάτι η κοπέλα. «Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της. Δεν βρέθηκε ούτε ένας μώλωπας».

Όπως μάλιστα είπε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας «τα δύο νεαρά παιδιά έκαναν ένα λάθος» και «υπέκυψαν» όπως χαρακτηριστικά είπε στη φαντασίωση της κοπέλας…

«Ήταν μια παρορμητική αντίδραση!» πρόσθεσε ο συνήγορος του ενός αστυνομικού για να σχολιάσει στη συνέχεια ότι «κανείς δεν μπορεί να πολεμήσει τη φύση!»

«Αδιάσειστα στοιχεία» και «ίχνη βιασμού»

Κόντρα σε όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας, υπενθυμίζεται ότι διαρροή από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο Αθηναΐκό Πρακτορείο τις προηγούμενες ημέρες έκανε λόγο για «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος των αστυνομικών ενώ η ιατροδικαστική εξέταση σύμφωνα πάλι με έγκυρες πηγές του ΑΠΕ έδειξε ίχνη βιασμού.

Την ίδια ώρα ρεπορτάζ ανέφερε ότι η κοπέλα παρουσίασε αιμορραγία ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τους αστυνομικούς…

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 19χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα παρακολουθείται από ψυχολόγο που τυγχάνει και αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος πιστοποίησε πως στην πάθησή της, όταν βρίσκεται σε κατάσταση τρόμου και πανικού, παγώνει.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση τώρα: Προβλήματα στον Κηφισό – Μποτιλιαρισμένοι δρόμοι (live χάρτης)

Βόλος: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον γείτονά του επειδή του πετούσαν αποτσίγαρα στην αυλή του

Καιρός σήμερα: Συννεφιά και τοπικές βροχές – Πού θα φθάσει η θερμοκρασία (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34