ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 18:39
MENU CLOSE

Πρώτος σε τηλεθέαση ο «Σασμός» - Στο Top 10 οι «Σέρρες»

20.10.2022 19:01

Σχεδόν ισοδύναμες ήταν οι τηλεθεάσεις των σειρών «Σασμός» και «η γη της ελιάς». Τη διαφορά έκαναν μόλις 5.000 τηλεθεατές.

Σε γενικές γραμμές από τις  τηλεθεαματικότητες του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου διαπιστώνεται μικρή υποχώρηση στη δυναμικότητα των προγραμμάτων σε σχέση με τις τουλάχιστον δύο προηγούμενες ημέρες.

Ενδεικτικό είναι ότι οι αθλητικές ειδήσεις του Mega με 5,4% τηλεθέαση την Τρίτη βρέθηκαν στην ένατη θέση του Top 10, ενώ χθες με 5,2% τηλεθέαση διακρίθηκαν στην έκτη βαθμίδα της λίστας.

Στην πέμπτη θέση – ίδια με την Τρίτη- βρέθηκε η εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» αλλά με λιγότερη τηλεθέαση (5,6% έναντι 6,5%).

Σε άλλα νέα περι το ημερήσιο τηλεβαρόμετρο, την προσοχή 478.000 τηλεθεατών προσέλκυσε η νέα σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη- στην έκτακτη προβολή του πρώτου εκ των δύο επεισοδίων που θα δείξει ο ΑΝΤ1 από τα συνολικά οκτώ τα οποία προορίζονται για το ΑΝΤ1+- και κατάφερε να πλασαριστεί στη δέκατη θέση.

Διαβάστε επίσης:

Οδηγεί την κούρσα τηλεθέασης το Mega

Σασμός – Spoiler: Ο παπα – Μιχάλης τινάζει τα πάντα στον αέρα

Εφημερίδα 320 ετών αναστέλλει την έντυπη έκδοση

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 18:37
Exit mobile version