search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:14
MENU CLOSE

Τουρκία: Ο λόγος που κόπηκε ο εθνικός μας ύμνος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης – Η εξήγηση του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου

21.10.2022 16:28
tourkia_new

Τον λόγο για τον οποίο κόπηκε ο εθνικός μας ύμνος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης, που διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας, εξήγησε ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος κατέκτησε στην Αττάλεια το χρυσό μετάλλιο στα 100+ κιλά στο αριστερό χέρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης.

Ο Έλληνας αθλητής επικράτησε του Μουσταφά Αλτουντάς, ένα από τα μεγαλύτερα από τα ονόματα στο άθλημα στη χώρα του, ο οποίος πήρε το αργυρό μετάλλιο, ενώ την τρίτη θέση κατάκτησε και πάλι Τούρκος.

Όμως στο βίντεο της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, κόπηκε απότομα, ωστόσο τελικά αυτό δεν οφείλεται σε εμπάθεια των Τούρκων, καθώς όπως αναφέρει ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, αλλά είναι ζήτημα εξοικονόμησης χρόνου και σημειώνει πως οι Τούρκοι διοργανωτές τους σεβάστηκαν και ήταν φιλόξενοι.

Συγκεκριμένα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της χειροπάλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να σας ενημερώσουμε, πως οτι ακούγετε τις τελευταίες ώρες, ουδέ μια σχέση έχει με τη πραγματικότητα! Σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις με χιλιάδες κόσμου και τόσες βραβεύσεις δεν βάζουν ολόκληρο τον εθνικό ύμνο για κανέναν αθλητή, με μόνο σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου! Η διοργάνωση και οι οικοδεσπότες, φέτος όπως και κάθε χρόνο, είναι φιλόξενοι και μας σέβονται. Ευχαριστούμε!»

Διαβάστε επίσης:

Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Κριστιάνο Ρονάλντο: Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με Τσέλσι – Στα άκρα η σχέση του με τον Τεν Χαγκ

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 87-89: Νέα «ερυθρόλευκη» ραψωδία στην Ισπανία, για την 3η αγωνιστική της Euroleague

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:14