search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:15
MENU CLOSE

Μπόρις Τζόνσον: Oι χλιδάτες διακοπές που διέκοψε πρόωρα ελπίζοντας ότι θα γινόταν δεκτός στη Βρετανία ως Μεσσίας (Photos)

24.10.2022 16:03
DOMINIKANI-12-NEW

Άδικα διέκοψε πρόωρα τις διακοπές του στη Δομινικανή Δημοκρατία ο Μπόρις Τζόνσον για να επιστρέψει στη Βρετανία, αφού αποσύρθηκε πριν διεκδικήσει για δεύτερη φορά την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και την πρωθυπουργία. Με αφορμή όμως την πρόωρη επιστροφή του στο Λονδίνο, η Page Six ρίχνει μια … ματιά στο θέρετρο όπου έκανε διακοπές ο Τζόνσον.

Πρόκειται για το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών  Casa de Campo Resort and Villas, που εκτείνεται σε μια έκταση 30 στρεμμάτων και είναι δημοφιλής προορισμός για διασημότητες. Το συγκρότημα αυτό έχουν προτιμήσει για τις διακοπές τους, μεταξύ άλλων, ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα, ο Τζέι-Ζ και η Μπιγιονσέ, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπιλ Κλίντον.

Ωστόσο καθώς βρισκόταν δίπλα στην πισίνα του, ο Μπόρις Τζόνσον πήρε την απόφαση να επιστρέψει εσπευσμένα στη Βρετανία ελπίζοντας ότι θα γινόταν δεκτός ως Μεσσίας από τους Τόρις. Ο Τζόνσον επέστρεψε το Σάββατο στο Λονδίνο, έκανε διάφορες επαφές με στελέχη του κόμματος, αλλά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και την Κυριακή ανακοίνωσε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει και πάλι την ηγεσία.

«Κατάσκοποι» τους οποίους επικαλείται η Page Six, λένε πως ο Τζόνσον βρισκόταν στο θέρετρο και φιλοξενείτο «σε ιδιωτική βίλα στο συγκρότημα», αλλά δεν έγινε γνωστό ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της βίλας. Για να γίνει αντιληπτό το κόστος της διαμονής στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι μία τετράκλινη βίλα κοστίζει 2.800 δολάρια τη βραδιά. Το συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή Λα Ρομάνα και δημιουργήθηκε πριν από 50 χρόνια- ήταν το πρώτο θέρετρο για υψηλού εισοδήματος επισκέπτες στη Δομινικανή Δημοκρατία. Εκτός από γήπεδο γκολφ διαθέτει εγκαταστάσεις για ιππασία, πόλο, σκοπευτήριο, καταστήματα για διάφορες αγορές και τρεις ιδιωτικές παραλίες.

Όσες μέρες έμεινε εκεί ο Τζόνσον πήρε μαθήματα γκολφ στην πίστα που είναι γνωστή ως «Δόντι του Σκύλου». Το συγκεκριμένο γήπεδο γκολφ θεωρείται ένα από τα ωραιότερα στην Καραϊβική, καθώς απλώνεται δίπλα στη θάλασσα, σε μια περιοχή εντυπωσιακής ομορφιάς.

 «Αρχικά είχε προγραμματίσει να παραμείνει περισσότερες μέρες», λέει πηγή της Page Six, προσθέτοντας ότι ο Τζόνσον πιθανότατα «αναχώρησε πρόωρα λόγω της κατάστασης στη Βρετανία».

Τελικά ο Μπόρις Τζόνσον επιβιβάστηκε στην οικονομική θέση μίας πτήσης προς το Λονδίνο, μαζί με την οικογένειά του και όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ χρησιμοποίησε ένα βαν για να πάει μέχρι το κέντρο.

Ρεπόρτερ του Sky News εντόπισε τον Τζόνσον στο αεροπλάνο, κατά την επιστροφή του και έγραψε: «Ο κύριος Τζόνσον καθόταν στην οικονομική θέση, πολύ κοντά στο πίσω μέρος του αεροπλάνο, με την γυναίκα και τα παιδιά τους. Το ένα παιδί σκαρφάλωνε πάνω του. Φορούσε κοστούμι, φαινόταν πολύ σκεφτικός, αλλά ένα από τα παιδιά του επέμεινε να σκαρφαλώνει πάνω του, καθώς επέστρεφε με την οικογένειά του από τις διακοπές».

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας είχε βρει χρόνο πάντως, το καλοκαίρι, για ολιγοήμερες «πολυτελείς διακοπές», για να ξεκουραστεί μετά την παραίτησή του, τον Ιούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Πώς φτάσαμε στην «απόσυρση» Τζόνσον – Μεγάλο φαβορί πλέον ο Ρίσι Σουνάκ (Videos)

Oυκρανία: Καταστράφηκε το 90% των εγκαταστάσεων αιολικής ενέργειας

Σομαλία: Επίθεση ισλαμιστών σε ξενοδοχείο – 9 νεκροί και 47 τραυματίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:14