search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:37
MENU CLOSE

Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη: «Νομίζω ότι έχει θέμα κατάθλιψης» (Video)

25.10.2022 12:10
dandoylaki-politis-new

Για την πρόσφατη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη αλλά και όσα δήλωσε για τη μεταξύ τους συνεργασία όταν οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στη «Λάμψη» μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The2Night Show”, η ηθοποιός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του συναδέλφου της, ενώ όπως η ίδια είπε, εκτιμά πως ο Χρήστος Πολίτης είναι πιθανό να πάσχει από κατάθλιψη.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα, δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό πρέπει να είναι, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια. Είναι δική του επιλογή. Κάποιο τέτοιο θέμα θα είναι, γιατί δεν μπορώ να σου πω ότι ζούσα αυτή την πραγματικότητα. Δεν τη ζούσα. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν και να βγαίνουν μία στιγμή, που είναι έτσι το ψυχικό τους μέσα»

Αναφερόμενη στον άνδρα που «σημάδεψε» τη ζωή της, τον Μάριο Πλωρίτη, η Κάτια Δανδουλάκη τόνισε:

«Ο Μάριος Πλωρίτης είναι ένα χαλί για εμένα. Κι ενώ στην αρχή έχασα την ψυχή μου, πήγα να τρελαθώ… Σιγά σιγά με τα χρόνια, επειδή έχω φοβερό δέσιμο, συνομιλώ μαζί του. Είναι μια σχέση που επιβεβαιώνει την αγάπη ότι μπορείς να πορευτείς χέρι χέρι μαζί του μια ζωή. Πολλές φορές μου έδινε συμβουλές για τη δουλειά μου και σε 11 από τις δέκα φορές είχε δίκιο. Εγώ έκανα το δικό μου και ποτέ δεν μου έκανε υποδείξεις. Μου έλεγε ότι έπρεπε να περάσω από όλο αυτό για να μάθω. Νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλή μαμά και καλή δασκάλα, αλλά δεν έγινε τίποτα από τα δύο».

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει στο Instagram φορώντας τα εσώρουχά της (Photo)

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η ερώτηση δημοσιογράφου για τον «Φατσέα» που εκνεύρισε τον ηθοποιό (Video)

Κέιτι Πέρι: Έπεσε το βλέφαρό της σε συναυλία – Χαμός στα social media (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20